Zo geef je je interieur in een handomdraai die langverwachte make-over

Lifestyle

Zo geef je je interieur in een handomdraai die langverwachte make-over

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

26 maart 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

26 maart 2024 om 18:00

Ken je dat? Dat je om je heen kijkt in huis en denkt: de bank is toe aan vervanging, kleur op de muur zou leuk zijn, een andere indeling van de kamer zou welkom zijn. En dat je vervolgens... alles bij het oude laat. IKEA to the rescue Want: waar te beginnen, welke kleur dan, en welke bank dan? Zucht, steun, kreun. Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Duur, duur, duur. Herkenbaar, maar niet nodig, want: IKEA to the rescue. Met dank aan onze favoriete Zweedse winkel is een interieur make-over zo gepiept. En dat alles ook nog eens betaalbaar, origineel én zonder dat je meteen al je huidige meubels op straat hoeft te zetten. Jouw Bob Sikkens en Roos Reedijk ineen? De nieuwe, unieke designcollectie TESAMMANS.

Kleur in je leven Deze kersverse en bovenal kleurrijke collectie is een samenwerking tussen IKEA en Raw Color, een ontwerpduo dat bekend staat om hun onconventionele kleurenpaletten en hun vermogen om onverwachte verbanden te leggen tussen kleuren, materialen en vormen. Voor iedereen die nu denkt: hé, dat komt me bekend voor, dat kan kloppen. In musea over de hele wereld kom je ontwerpen van het duo tegen.

Levendige tinten Wat je precies kunt verwachten van de nieuwe collectie? Alledaagse producten die worden omgetoverd tot kleurrijke blikvangers waar zelfs de seventies nog een puntje aan kunnen zuigen. Denk aan vloerkleden, bijzettafeltjes, kussens, tafellakens, lampen en koffiekoppen, maar ook aan klokken, pennenhouders en servetjes. Onverwachte kleurcombinaties Onze absolute favoriet? Het knusse TESAMMANS plaid, dat meer kleuren bevat dan je op het eerste gezicht zou denken. De dunne lijnen van twee tinten lijken op te gaan in één tint, maar wie z'n leesbril opzet, zal zien dat je de afzonderlijke kleuren van elkaar kunt onderscheiden. It's a kind of magic, en dat gewoon in jouw woonkamer.

De gemene deler van al dit moois: onverwachte kleurcombinaties in levendige tinten die jouw interieur de boost geven waar je al die tijd naar op zoek was. Worden we blij van. En anders jouw interieur wel.

Uniek design Bang dat heel Nederland binnenkort op dezelfde bank met dezelfde kleurrijke kussens zit, hoef je niet te zijn. Het gaat hier om een limited collectie, dus op = op. Uniek ben je met de nieuwe collectie gegarandeerd, dus het enige wat ons nog rest te zeggen is: waar wacht je nog op? Op bewijs dat dit inderdaad de langverwachte make-over in een handomdraai is? Hebben we. Check onderstaande TikTok-filmpjes maar even. En daarna: hop naar IKEA.

Oja, even opletten: de collectie is vanaf 29 maart verkrijgbaar in IKEA Eindhoven en vanaf 1 april in IKEA Amsterdam. De Zweedse balletjes zijn al warm.

Dit is een samenwerking met IKEA.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Lifestyle