Dé TikTok-spiegel misgelopen? Deze golvende variant is nog wél beschikbaar bij Kwantum

Lifestyle

Dé TikTok-spiegel misgelopen? Deze golvende variant is nog wél beschikbaar bij Kwantum

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

25 maart 2024 om 11:00

Gepubliceerd op

25 maart 2024 om 11:00

Het hele land leek afgelopen weekend maar één doel te hebben: de virale golvende 'TikTok-spiegel' scoren. Binnen een mum van tijd stonden overal rijen, wisten Kwantum-medewerkers niet wat ze meemaakten en was de spiegel bij alle filialen uitverkocht. Maar z'n zusje, ook golvend en ook van teddystof, nog niet.

Voor wie de hype heeft gemist, het was 'm allemaal te doen om de Teddy Wave-spiegel van Kwantum. Deze witte variant was voor 55 ekkies te koop en dat verklaart meteen de hysterie. Het interieurstuk heeft namelijk veel weg van de gierend dure golvende spiegel van Poltronova, een Italiaanse designer, alleen is dik 8.000 euro goedkoper. En ja, als die informatie eenmaal op TikTok beland, dan heb je de poppen aan het dansen.

Lees ook: Dit gebreide bouclé kussen geeft je woonkamer een chique uitstraling

Excuus dat we je lekker maken, want deze is dus zo uitverkocht als maar zijn kan. Ooit komt hij wel weer terug, maar voorlopig is hij nergens verkrijgbaar, ook op de site niet. Máár: een andere golvende teddyspiegel dus wel. Het Mouzon Teddy Taupe-model. Deze is een stuk kleiner, 35 centimeter lang, 60 centimeter hoog en 3,5 centimeter breed om precies te zijn, en een andere kleur, maar lijkt verder enorm op z'n grote zus. Oh, behalve dat hij nóg goedkoper is. 20 euro om precies te zijn.

Hij is zoals je ziet ook al op TikTok beland, dus wij zouden zeggen: sla je slag. Dat kan in de winkel, maar ook gewoon online. Scheelt je weer rijen en overspannen Kwantum-medewerkers.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen