Morning!
Dít zegt je sterrenbeeld over je seksdrive
Psyche
Altijd moe? Deze sterrenbeelden hebben meer slaap nodig
Tussendoortje
Deze sterrenbeelden doen het het allerbest op Happn
Morning!
Een op de vier jongens doet aan sexting
Ode aan
Ode aan Jan Versteegh
Winnen
7x Ecco portemonnee
Winnen
1x roze Peugeot scooter
Tussendoortje
Menstruatiepijn is bijna net zo pijnlijk als een hartaanval
Beauty
Smeren tegen rimpels: wanneer begin je ermee?
Shopping
3x outfit inspiratie voor de maandag
Tussendoortje
Je tattoo beu? Er is een nieuwe verwijdermethode ontdekt
Vrouwengelul
Gender reveal party: yay or nay?
Shopping
Dit zijn de leukste accessoires wanneer je een bad hair day hebt
Tussendoortje
Wij hebben als eerste de trailer van de nieuwste film met Amy Schumer
Winnen
5x een jaar lang Dunkin' Donuts
Sterrenstof
Jouw weekhoroscoop #11
&C Travelguide
Londen baby! Dit zijn onze 14 favoriete hotspots
Winnen
10x set van 4 Hanky Panky strings
Winnen
25x Boek van Jet + Tips van Jet
Winnen
4x Smaak Amsterdam Tas
Winnen
25x partyspel 30 Seconds
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Psyche
  3. Jaloers typetje? Deze sterrenbeelden hebben vaker last van jaloezie
Psyche

Jaloers typetje? Deze sterrenbeelden hebben vaker last van jaloezie

Zou jij het liefst je partner met een drone volgen als hij op stap is zonder jou? Beetje vreemd, maar waarschijnlijk ben je dan wat jaloerser ingesteld dan anderen. Het zou goed kunnen dat het wat met je sterrenbeeld te maken heeft.

08-8-2018 08:00

Er zijn namelijk een aantal sterrenbeelden die er een handje van hebben behoorlijk jaloers te zijn. De een is jaloers op een collega die net die promotie pakt die jij zelf had willen hebben. De ander wordt stikjaloers van een partner die te lang met iemand anders dan jij staat te praten in de kroeg.

Lees ook: Energie voor tien: deze sterrenbeelden hebben minder slaap nodig

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Schorpioenen zijn gevoelige wezens met een groot hart. Heb je eenmaal de liefde van een Schorpioen gewonnen, dan zal diegene altijd over jou (willen) waken. Soms alleen tot het ziekelijke aan toe, en dan komt - helaas - achterdocht om de hoek kijken. Schorpioenen zijn eigenlijk bang om de ander kwijt te raken en daardoor zien ze soms dingen die er niet zijn. Tien kier achter elkaar bellen als de partner om 03:00 in de nacht nog niet thuis is, vinden ze dan ook best normaal. Lees je dit en denk je nu: herkenbaar. Pas maar op, want met dat controlerende gedrag van je, zou je grootste angst zomaar eens werkelijkheid kunnen worden.... 

Maagd
23 augustus - 22 september
Maagden staan erom bekend zichzelf altijd met anderen te vergelijken (hallo perfectionisme!). Wanneer een ander het beter voor elkaar heeft dan de Maagd zelf, kunnen ze onzeker worden. Dat is ook het moment dat jaloezie om de hoek komt kijken, en dan kunnen ze heel venijnig en onredelijk worden. Zo komen ze vaak in de verleiding om een ander naar beneden te halen om zelf beter uit de verf te komen. Ai. Dat pakt maar zelden goed uit. Daarom is het belangrijk voor de Maagd om te kijken naar wat ze wel hebben, in plaats van wat niet. Er zijn genoeg mensen die met jouw leuke leven willen ruilen namelijk!

Lees ook: Dít zegt je sterrenbeeld over je seksdrive

Steenbok

22 december - 20 januari
Wanneer de Steenbok jaloers is, kun je beter ver uit de buurt blijven. Jeetje, wat kunnen ze koud en kil worden zodra hun jaloerse snaar wordt geraakt. Ze lijken niet voor reden vatbaar en wanneer je ze aanspreekt: ze draaien gerust hun neus voor je op. Ze hebben hun partner het liefst helemaal voor zichzelf, en vinden het moeilijk om te delen. Zonde, want in weze zijn het hele lieve mensen. Laat de Steenbok vooral in zijn eigen sop gaarkoken, na een dag zijn ze meestal wel weer bijgedraaid. Maak jij jezelf schuldig aan dit jaloerse gedrag? Bedenk dan vooral dat mensen om je heen ook grenzen hebben wanneer je dit te vaak doet.

Meer lezen