Zit jouw favoriet erbij? Deze series keren terug in 2024

Entertainment

Zit jouw favoriet erbij? Deze series keren terug in 2024

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

26 februari 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld: Freepik

Gepubliceerd op

26 februari 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld: Freepik

Zit je uren op de bank Netflix af te struinen voor een nieuwe serie? Niet getreurd, het uren zoeken is voorbij: deze populaire series verschijnen dit jaar weer op de buis, of eh, de streamingdienst. 

Een nieuw jaar betekent een frisse start. Nee,we hebben het niet over je goede voornemens, die waarschijnlijk héél goed gaan, maar over de nieuwe seizoenen van series. Na een lange pauze door de SAG/AFTRA-stakingen zijn we echt toe aan wat nieuws.

1. Grey’s Anatomy (14 maart) Je kan ze niet meer op twee handen tellen, die seizoenen van Grey’s Anatomy. We zijn aangekomen in het twintigste seizoen van de Amerikaanse ziekenhuisserie, en de hartslag keert nu terug: drie fan favorite karakters Meredith Grey, Maggie Pierce en Addison Montgomery zijn weer te zien op het scherm. Nu zien we eindelijk hoe het afloopt met Teddy en Richard’s drankgebruik.. 

2. Bridgerton (16 mei) Beste lezer, je hoort het goed. Na meer dan twee jaar komt seizoen drie van de Britse regency-serie eindelijk uit. Dit jaar staat het liefdesleven van Colin op het programma, dit societyseizoen is de tijd aangebroken van Penelope Featherington. Na een niet zo handig moment vorig seizoen pakken de twee de draad weer op om Penelope klaar te stomen voor de vrijgezellen van Londen. Lees ook: Onze gebeden zijn verhoord: er komt weer een nieuwe Bridget Jones-film

3. The bear (juni) De Emmy en Golden Globe winnende serie keert deze zomer weer terug voor een dosis lekker eten en drama. Hoewel het nog niet bevestigd is waar dit seizoen over gaat, zijn er genoeg plotlijnen. Komen Carmen en Claire weer bij elkaar? En wat waren al die berichten op Marcus’ telefoon? Dat willen wij ook wel weten. 

4. Outlander (16 juni) Al zeventien seizoenen lang kijken we naar het tijdreizende liefdesverhaal van Claire en Jamie. Na tien jaar smullen we nog steeds van de Schotse Hooglanden. En helaas, met een DeLorean alleen kom je er niet. De problemen waar het duo in 1777 en hun dochter in 1980 zich bevinden zijn wat ingewikkelder dan dat. 

5. House of the Dragon (Zomer) Game of Thrones fans opgelet, na enorm succes keren de intriges van huis Targaryen terug. Maak je maar klaar voor oorlog, want dit seizoen draait allemaal om raadsvergaderingen, slagvelden en draken in oorlogsgebied. Hier hoeven Rhaenyra en Damon niet ver te zoeken, want de strijd is binnen de familie. 

6. Emily in Paris (herfst) Oui oui Paris, Lily Collins schittert weer als Emily door de straten van de Franse hoofdstad. Na dat shockerende einde vorig jaar moeten we weten hoe onze marketingtijger verder gaat. Eindigen Gabriel en Emily dan toch samen, of wil hij liever trouwen en een kind met Camille? En dan hebben we het nog niet eens over Julien en Mindy gehad. Pfoe, wat een gedoe. 

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen