Wil je zien: met deze bingokaart wordt Het Perfecte Plaatje Op Reis nóg leuker om te kijken

Entertainment

Wil je zien: met deze bingokaart wordt Het Perfecte Plaatje Op Reis nóg leuker om te kijken

Sanne Roes
Door

Sanne Roes

Gepubliceerd op

25 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld RTL, William Rutten

Gepubliceerd op

25 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld RTL, William Rutten

We zijn weer volop bezig met het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Deze keer met een twist: HPP op reis. De kandidaten laten hun beste fotoskills zien – of doen in ieder geval hun best – en zorgen daardoor voor genoeg hilarische, ontroerende en gênante momenten.

Daar kunnen we wat mee, vonden we. Want ook al speelt dit seizoen zich aan de andere kant van de aardbol af, we zien nog steeds veel clichés langskomen. Dat vráágt gewoon om een bingokaart. Ja, je leest het goed, om je avond nog meer op te leuken hebben we een echte HPP-bingo bedacht. Haal die innerlijke grappenmaker-van-de-bingoclub maar vast naar boven, want jij wil 'm er tijdens de komende afleveringen bij houden.

Spoiler Alert Hoe meer kandidaten afvallen (Rob en Jaap we missen jullie) hoe dichter we bij de finale komen, en hoe hoger de spanningen oplopen. En dan wordt er nogal wat gescholden. Bij de jury komen we ook vaak dezelfde uitspraken tegen: 'Deze foto's kunnen zo door een professional zijn gemaakt,' of 'Jammer van dat zwart-wit filter.' Ook niet te missen is de kandidaat die aan de hand van een simpel thema een heel dramatisch onderwerp kiest.

Effe wat huisregels Bij Bingo horen regels, daar kunnen we niet omheen. Dus: als je valse bingo hebt moet je een liedje zingen, bonus als het een nummer van Numidia is. Er mag ook niet teruggespoeld worden tijdens het kijken om te checken of je bingo wel klopt. De prijs voor de winnaar mag je zelf bedenken.

Print deze kaart uit, maak een screenshot of schrijf 'm over: you do you. Tag je ons wel effe als je je bingo op je socials deelt? @andcgram. Vinden we leuk om te zien. Joe!

Bingokaart – Het Perfecte Plaatje Op Reis

delen
Sanne Roes

Sanne Roes is geboren in 2000 (je weet wel, dat jaar dat de wereld zou vergaan maar toch gewoon bleef draaien) en is tekststagiair bij &C. Ze komt uit de Achterhoek maar kan geen woord dialect verstaan, behandelt haar planten alsof het haar kinderen zijn en zingt regelmatig - tot grote ergernis van de buren - de longen uit haar lijf onder de douche.

Meer entertainment

Meer van deze auteur