Wietze de Jager deelt goed nieuws in radioshow: baby nummer 4 op komst

Entertainment

Wietze de Jager deelt goed nieuws in radioshow: baby nummer 4 op komst

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

24 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke krijgen voor de vierde keer een kindje. Dat maakte de 34-jarige radio-dj bekend in zijn show De 538 Ochtend met Wietze en Klaas.

Deze week kwamen in de radioshow van Wietze en Klaas van der Eerden meerdere hints voorbij over een mysterieus raadsel. Uiteindelijk bleken deze allemaal te wijzen op een vierde kind voor De Jager. Op het Instagram-account van Radio 538 is te zien hoe Klaas een dag eerder al het raadsel ontrafelde.

Lees ook: Sofia Coppola's dochter is onze nieuwe favoriete nepo baby (en van het hele internet) en dit is waarom

'Krijg je nog een kind? Serieus?' was zijn eerste reactie. 'Echt waar?' Daarop zei Wietze: 'Echt waar.' Klaas kon het bijna niet geloven. 'Nou, gefeliciteerd. Godsiemikkie.' Vervolgens bedankte De Jager hem. 'Kom je een keer oppassen?' Daar moet Klaas toch weinig van hebben. 'Ik kan niet,' grapte hij, waarna de twee allebei in lachen uitbarstten.

Wietze heeft al twee zoons, Kees Valentijn en Harm-Adam, en een dochter genaamd Juul Bettie.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen