Sofia Coppola's dochter is onze nieuwe favoriete nepo baby (en van het hele internet) en dit is waarom

Entertainment

Sofia Coppola's dochter is onze nieuwe favoriete nepo baby (en van het hele internet) en dit is waarom

Florence David Richard
Door

Florence David Richard

Gepubliceerd op

23 maart 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

23 maart 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Sofia Coppola is te kakken gezet. Door haar bloedeigen kind, dat ook nog. Romy Croquet, Sofia's dochter en tevens kleindochter van The Godfather-regisseur Francis Ford Coppola, ging viraal nadat ze een story time op TikTok deelde en hier behoorlijk wat stoom afblies over haar ouders. Verder hoorden we nog iets over huisarrest en stiekem een helikopter huren?

Romy's video blies compleet op, en niet omdat kijkers zo'n fan waren van haar vodka pasta. Nee, ze deelde dat ze huisarrest had en daarom stond te koken, en wel omdat ze een helikopter probeerde te regelen van New York naar Maryland om daar te dineren met een vriendin. Op haar vaders creditcard. Over third world problems gesproken.

Lees ook: Gisele Bündchen over geruchten waarom het uitging met Tom Brady: 'Gekste wat ik ooit heb gehoord'

Hiernaast liet Sofia's en musicus Thomas Mars' dochter los dat ze normaal gesproken geen sociale media accounts mag hebben van haar ouders, maar dat nu ze al huisarrest heeft, ze de video's toch plaatst. Haar ouders willen met het sociale media verbod voorkomen dat Croquet een nepo baby wordt. Missie gefaald.

In de video verschijnt een jongeman waarvan Croquet laat weten dat het de vriend van haar babysitter Ari is. Ze noemt Ari en haar vriend de vervanging van haar ouders, omdat die 'toch nooit thuis zijn'. Nog een schreeuw om aandacht uit de video: Croquet moest het verschil tussen een knoflook en een ui googlen. Jep, ze wist niet hoe een ui eruit zag.

delen
Florence David Richard

Florence David Richard is tekststagiair bij &C en een negentienjarig jonkie. En ja, David Richard is een achternaam. Ze is afkomstig uit het mooie Twente, maar heeft het accent daar achtergelaten (denkt ze zelf). Ze slurpt chai lattes weg alsof haar leven ervan af hangt en laat de zon – iets te – sterk haar humeur bepalen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen