Het oerdieet van Tamara en nog 5 dingen die ons verbazen aan The Real Housewives of Amsterdam

Entertainment

Het oerdieet van Tamara en nog 5 dingen die ons verbazen aan The Real Housewives of Amsterdam

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

20 november 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Videoland

Gepubliceerd op

20 november 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Videoland

Het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam is in volle gang. Iedere donderdag zitten we weer vol verbazing te kijken naar wat er allemaal gebeurt in deze serie. Hoog tijd om die verbazing eens neer te pennen.

Nieuwkomer Tamara is nogal, eh, bijzonder Tamara Elbaz is een nieuwe aanwinst dit seizoen en door deze vrouw vallen we van de ene verbazing in de andere. Voordat ze de cast ontmoet gaat ze met een stapel foto's naar een medium, ze slikt iedere ochtend meer dan twintig supplementen, bij prangende levenskwesties vraagt ze haar engelen om hulp, ze neemt tachtig kilo aan kleding en schoenen mee tijdens een weekend weg en heeft een waslijst aan dingen die ze niet eet. Als ze eet trouwens, want tot twee uur eet ze niets. Op een kop koffie met boter en kokosvet na. Heeft allemaal met haar oerdieet te maken, want leven zoals ze in de oertijd deden is een stuk beter voor je. Botox en vet bevriezen daargelaten.

Lees ook: Wij vinden Willem helemaal geen gore rat, eerder een gezellig stokstaartje Sorry, maar het intro is verschrikkelijk Het intro in het eerste seizoen was al tenenkrommend, maar die van het nieuwe seizoen is minstens zo erg. Wie heeft dit verzonnen? En waarom klinkt het alsof alle vrouwen dit voor de eerste keer moeten opdreunen van een blaadje?

Waarom blijven deze vrouwen afspreken? Ze krabben elkaar nog net niet de ogen (en fillers) uit, maar doen wel non-stop dingen samen. Feestjes, etentjes, een vakantie naar Mallorca.. Waarom zou je dat doen als je elkaar niet kan uitstaan?

Waar halen ze het geld in vredesnaam vandaan? Huurhuizen in Amsterdam van 200 vierkante meter zijn te klein, er wordt gesport in designerkleding, er is een kast van een vakantiehuis in Mallorca en iedere minuut van de dag eten ze bij wijze van spreken buiten de deur. Hebben we in dit programma ooit iemand een boterham zien smeren? We weten dat deze vrouwen veel geld verdienen, maar dit zijn Amerikaanse taferelen. Iedere aflevering wordt het geld tegen de plinten gesmeten. Hoe doen ze dat? Asking for a friend hoor. Al denkt Tim Hofman in een nieuwe aflevering van BOOS het antwoord te hebben.

De kids van Susanna Klibansky Coco-Claîre en Cato-Colette zijn nog geen tien jaar, maar komen volwassener over dan de gemiddelde dertiger. Een soort grote mensen in mini-vorm. Ze eten alles, voeren gesprekken over fotoshoots, gaan rustig mee lunchen in een restaurant met een Michelinster en gaan op een vrije middag sushi maken. Met paling en kaviaar.

Lees ook: Molloten opgelet: de locatie van het nieuwe Wie Is De Mol?-seizoen is bekend Het feit dat we toch blijven kijken Ondanks dat we massaal commentaar hebben, blijven we verder kijken. Want foute televisie? Dat vinden we eigenlijk hartstikke lekker. Kom maar door met dat derde seizoen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur