Het is officieel: er komt een nieuw seizoen van Gooische vrouwen

Entertainment

Het is officieel: er komt een nieuw seizoen van Gooische vrouwen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Dinand van der Wal

Gepubliceerd op

21 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Dinand van der Wal

Goed nieuws op de dinsdagmiddag: de populaire serie Gooische Vrouwen keert eind 2024 terug. Videoland en Talpa werken samen aan een nieuw seizoen, bevestigt Talpa.

Het nieuwe seizoen is net als de eerdere seizoenen en de films naar een idee van Linda de Mol en geregisseerd door Will Koopman. SBS6 en de streamingdienst maken binnenkort meer informatie bekend.

Gooische Vrouwen terug op televisie Actrice Beppie Melissen, die in de serie de rol van Greet en Tante Cor speelde, liet eerder vandaag weten dat er gesprekken gaande zijn. 'Er zijn gesprekken gaande dat er weer opnieuw een serie gemaakt gaat worden. We gaan het zien. Ik zou het hartstikke leuk vinden,' zegt Melissen in de NTR-podcast Kunststof.

Lees ook: Wie Is De Mol? maakt kandidaten nieuwe seizoen bekend (en wij een toffe winactie!) Terugkeer van de vier vriendinnen Gooische Vrouwen was te zien tussen 2005 en 2009. Na de serie volgden twee films, die allebei meer dan twee miljoen bezoekers trokken. Het zijn daarmee twee van de best bezochte Nederlandse bioscoopfilms van de afgelopen decennia. De hoofdrollen werden gespeeld door Linda de Mol (Cheryl), Tjitske Reidinga (Claire), Susan Visser (Anouk), Annet Malherbe (Willemijn) en Lies Visschedijk (Roelien).

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur