Wie Is De Mol? maakt kandidaten nieuwe seizoen bekend (en wij een toffe winactie!)

Entertainment

Wie Is De Mol? maakt kandidaten nieuwe seizoen bekend (en wij een toffe winactie!)

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

21 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Molloten (inclusief wij) kunnen hun geluk niet op, want er wordt steeds meer bekend over het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?. Vorige week deelden de makers alvast de opnamelocatie, vandaag kwam het belangrijkste naar buiten: de kandidaten.

Onder anderen acteur Jeroen Spitzenberger, presentator Kees van der Spek en presentatrice Tooske Ragas doen mee aan seizoen 24 van het AVROTROS-programma. Ook wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks, cartoonist Jip van den Toorn, drag artiest Justin Mooijer, actrice Rian Gerritsen en artiest Rosario Mussendijk doen mee aan het spelprogramma. Vanaf wanneer we weer kunnen kijken? Ook dat maakt de omroep vanochtend bekend. Het programma is vanaf 6 januari te zien. Maarre, je kunt ook wat winnen Daar stopt het goede nieuws van de dag niet, want ook wij hebben wat leuks te vertellen. Voor de écht fanatieke fans hebben we, in samenwerking met uitgeverij A.W. Bruna, een winactie opgezet waarmee jij en je vrienden/familie/collega's/buren/whatever (max. 10 personen) een Molboekje kunnen winnen. Een beetje Molloot schrijft immers gewoon mee. Het Molboekje bevat invulschema's om trucs van de kandidaten te ontrafelen, interessante informatie over het nieuwe seizoen, interviews met finalisten en de Mol van vorig seizoen, dagboekaantekeningen van presentator Rik van de Westelaken en natuurlijk genoeg ruimte voor al je observaties en wijsheden. Of die van ons, want wij komen dit jaar met artikelen vol verdenkingen, en wat van ons is, is van jou. Drie keer raden wie de poule driedubbel en dwars gaat winnen. Wat te doen? Kneiterenthousiast geworden? Voor het nieuwe seizoen én dit Molboekje? Het enige wat je hoeft te doen om te winnen is hieronder je gegevens achterlaten.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen