Oei, staat het huwelijk van Justin en Hailey Bieber op losse schroeven?

Entertainment

Oei, staat het huwelijk van Justin en Hailey Bieber op losse schroeven?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 maart 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

1 maart 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Dan word je dertig - happy birthday, Justin - heeft de hele wereld het weer over je huwelijk. Er is namelijk een bericht verschenen dat suggereert dat het niet helemaal lekker loopt tussen de wereldberoemde artiest en het topmodel.

Het begint allemaal bij - jawel - hun pastoor. Justin en Hailey zijn trouwe kerkgangers, gaan elke week naar de Churchome Church en zijn dan ook vrij hecht met hun pastoor Victor Marx. Het is die Victor die deze week een video deelt van Justin die gitaarspeelt en het liedje I Could Sing of Your Love Forever zingt. Daarbij schrijft hij het volgende: 'Christenen, alsjeblieft. Willen jullie als je aan Justin en Hailey denkt ook voor hun bidden. Bid voor wijsheid, bescherming en toenadering tot god. Mensen met hoge posities hebben vaak met speciale uitdagingen te maken. Ondanks de materiële dingen en successen komen ze vaak in een spirituele oorlog terecht die er intens is en hun geloof, huwelijk en leven wil verwoesten. Dankjewel.'

Speciale uitdagingen, hm? Iets dat hun huwelijk wil verwoesten? Dat klinkt interessant. Wat ook interessant is, is dat Haileys vader Stephen Baldwin de post in zijn Instagram Stories deelde. Hij plaatst er verder geen tekst bij, maar vraagt mensen dus ook om voor zijn dochter en schoonzoon te bidden. Lees ook: Dirty DiCaprio: uh, zo slecht zou Leo dus zijn in bed Waaróm we precies moeten bidden en of het inderdaad hun huwelijk is dat door een intense periode gaat, blijft dus vaag. Wat we wel weten is dat het stel eerder deze maand nog samen naar de Super Bowl ging, en alles daar nog koek en ei leek.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen