Throwing it back: dit was het meest shocking entertainmentnieuws van dit jaar

Entertainment

Throwing it back: dit was het meest shocking entertainmentnieuws van dit jaar

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

7 december 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

7 december 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Het is december. De tijd van heel veel Sinterklaaschocolade en kruidnoten die tegen de tijd dat het kerst is nog stééds niet op zijn, en de tijd van terugblikken. Op entertainmentnieuws dat ons op het puntje van ons stoel deed zitten, bijvoorbeeld.

Als er iets is waar we dit jaar van opkeken, dan is het wel..

..Harry Styles die zijn haar eraf schoor De zanger verscheen opeens met een kale kop in het openbaar. Zomaar.. zonder te overleggen? Jep, die deed pijn. ..Anna Nooshin en Thijs Boermans die hun relatie én tegelijkertijd hun aanstaande kindje bekendmaakten Vonden we dit lief? Heel lief. Maar vonden we dit onverwacht? Héél onverwacht. ..Emma Wortelboer die ook zwanger bleek En óók meteen een nieuwe relatie bekendmaakte, want ze is niet zwanger van haar ex Tomer zoals veel mensen dachten. Nee, haar nieuwe(re) vlam heet Lars. ..Olcay en Ruud de Wild die uit elkaar gingen Er waren helaas niet alleen maar leuke ontwikkelingen wat betreft de liefde, maar ook dit verdrietige nieuws. ..De Gwyneth Paltrow ski-zaak in z'n geheel Eerlijk is eerlijk: dit was toch een te groot karikatuur om waar te zijn? Iemand zou wat met het verhaal moeten doen. Oh wacht, dat gebeurt al. ..Jeremy Renner die overreden werd door zijn eigen sneeuwschuiver Ja, daar schrokken we van. ..Nick en Simon die uit elkaar gingen De dag waarvan je wist dat-ie ooit zou komen, die kwam dit jaar. Lees het volgende op dramatische toon: Volendam zal nooit meer hetzelfde zijn. ..Dave Roelvink die naar een afkickkliniek ging Afgelopen september reisde de man, die eerder al hulp zocht voor zijn drank- en drugsverslaving, opnieuw af naar Zuid-Afrika. Inmiddels gaat het gelukkig weer beter met hem. ..Matthew Perry die plotseling overleed En helaas veel te jong. Het zette de hele wereld op z´n kop en Friends zal nooit meer hetzelfde zijn. ..Britney Spears en Sam Asghari die uit elkaar gingen Britney is on the loose en dat bedoelen we niet negatief. ..Ariana Grande die van Dalton Gomez scheidde en een nieuwe relatie kreeg Met iemand die verdacht veel op haarzelf lijkt. De siblings or dating-trend lijkt voor Ariana en musicalcollega Ethan Slater gemaakt te zijn. ..Jutta Leerdam en Jake Paul die een relatie kregen Niets was te gek in 2023. En de twee are still going strong. ..Monica Geuze en Rijk Hofman die flink aan het daten sloegen Er rolde helaas geen relatie uit, maar meegenieten deden we wel.

..Freek Vonk die van een larf beviel En de prijs voor meest shocking uit dit hele lijstje gaat naar..

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen