Monica Geuze en Rijk Hofman stoppen met daten: 'Ik ben weer single'

Entertainment

Monica Geuze en Rijk Hofman stoppen met daten: 'Ik ben weer single'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

22 augustus 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

22 augustus 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Zelf hebben de content creators er nooit veel over gezegd, maar de afgelopen tijd gingen er aardig wat foto's en filmpjes rond waarop het duidelijk leek: Monica Geuze en Rijk Hofman zijn aan het daten. Maar dat is nu verleden tijd, vertelt Rijk gisteren in zijn podcast BROERS. 'Ik ben weer single.'

Rijk opent met de zin 'I am not dating anymore', waarna co-host en broer Sam Hofman even denkt dat hij gaat aankondigen dat hij en Monica nu officieel samen zijn. Maar nee. De twee waren een weekend weg in Frankrijk, vertelt Rijk, maar hebben op de terugweg besloten te stoppen met daten.

'Het weekend was fantastisch. Het was zo fucking perfect. Maar ik heb weleens eerder meegemaakt dat ik na een jaar relatie op zo'n weekend ging en het daarna uitging. Als je het zo fantastisch hebt en er zelfs dan nog iets ontbreekt, dan mist er iets. Nu hadden we hetzelfde.' Wel zijn ze nog helemaal oké met elkaar, vertelt Rijk. 'We moesten nog drie uur rijden nadat we dat beslisten, maar daarna was het nog steeds gezellig.' Lees ook: Estavena Polman over verdere tv-ambities: 'Blij dat ik morgen weer een bal mag gooien'

Wel vindt de podcaster het jammer dat hij zich nu weer opnieuw in het datingcircuit moet manoeuvreren. 'Bijna had ik het voor elkaar. Iemand die leuk was, geen gezeik, geen random mensen hoeven te daten.' Monica heeft zich nog niet over de situatie uitgelaten, al is het nog maar de vraag of ze dat wel gaat doen. In een interview met RTL Boulevard was ze laatst heel duidelijk: haar liefdesleven is tegenwoordig een stuk meer privé.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen