Daar ben je familie voor: Monica Geuze vroeg broer om seksspeeltje mee te nemen naar De Bachelor-opnames

Entertainment

Daar ben je familie voor: Monica Geuze vroeg broer om seksspeeltje mee te nemen naar De Bachelor-opnames

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

26 februari 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Gepubliceerd op

26 februari 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Hartstikke leuk, al die liefde, romantiek en aantrekkingskracht die hier in de lucht hangt, maar ik wil ook wat, moet presentatrice Monica Geuze gedacht hebben tijdens de opnames van De Bachelor. Toen haar broer Matthijs haar kwam opzoeken in Zanzibar, waar het programma opgenomen is, had ze namelijk een opvallend verzoek voor hem.

'Alle porno is daar afgesloten. Ik had gelukkig op mijn laptop zo'n VPN, maar dan voel ik me toch zo'n vieze oude man,' vertelt ze aan Kaj Gorgels in hun podcast Geuze & Gorgels. En dan bleek ze ook nog eens haar seksspeeltjes te zijn vergeten. Een tragisch scenario. Dus wat vroeg ze haar broer mee te nemen toen hij haar kwam opzoeken? Een Satisfyer. 'Ik had tegen mijn broer gezegd dat ze op Schiphol tegenwoordig vibrators verkopen.' Lees ook: Oh, wat hebben we hier zin in: dit zijn de 29 vrouwen die meedoen aan De Bachelor Het ging alleen niet zó makkelijk. Sterker nog: het ging helemaal niet. 'Toen had hij gekeken en volgens mij staat er doodstraf op homofilie in Tanzania. Toen zei ik: 'Laat maar, want als jij als gozer in je eentje met een paar dildo's in je koffer wordt gefouilleerd.. dat wil ik je natuurlijk ook niet aan doen.' Daar zat Monica dus nog steeds, mét allemaal knappe, verliefde mensen om zich heen, zónder seksspeeltje. Wat we al zeiden: een tragisch scenario.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen