Oh, wat hebben we hier zin in: dit zijn de 29 vrouwen die meedoen aan De Bachelor

Entertainment

Oh, wat hebben we hier zin in: dit zijn de 29 vrouwen die meedoen aan De Bachelor

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

22 februari 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Gepubliceerd op

22 februari 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Over twee weken is het zo ver: De Bachelor gaat van start met niet één, maar twee mannen. Vandaag krijgen we alvast een voorproefje van Videoland, want de 29 vrouwen die hun hart gaan openstellen voor Paul en Rien in het zonnige Zanzibar zijn bekend. Zie hier.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Alinda

Alinda, 27 jaar 'The beauty & the brains’ is een titel die Alinda goed past. Ze is dol op alles wat met coderen en cijfers te maken heeft. De juiste formule voor de liefde heeft ze nog niet gevonden, maar ze hoopt haar kans op de liefde bij de Bachelor(s) te vergroten.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Amanda

Amanda, 27 jaar Amanda werkt in een echte mannenwereld als marketeer bij een autodealer. Zoveel vrouwen om zich heen wordt even wennen voor haar, maar als ze eenmaal gewend is dan heeft ze een 'what you see is what you get' houding. Ze zoekt iemand die áltijd voor haar gaat. Ook als ze net uit bed stapt.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - De Bachelor

Amber, 29 jaar Amber laat zich leiden door het volgen van tekens. De afgelopen tijd is ze al meerdere keren een roos tegengekomen, maar of één van de Bachelors voor haar in de sterren staat geschreven moet nog blijken. Lees ook: Met welk nummer Joost Klein naar het songfestival gaat? Op deze datum weten we het

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Beate

Beate, 27 jaar Beate maakt zich als diabetespatiënt hard voor meer aandacht voor mensen met suikerziekte. Daar waar haar insuline nog weleens dipt, zit ze met haar energie altijd sky high. Ze krijgt vaak wat ze wil en hoopt bij de Bachelor ook te krijgen waar ze voor komt: de liefde.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Caitlin

Caitlin, 31 jaar Caitlin werkt in de corporate evenementenbranche. Haar scherpe humor en ongeremdheid worden niet altijd door iedereen begrepen, maar deze ongeremdheid is juist ook een charme. Ze is niet van het halve werk: óf ze doet het goed, óf ze doet het niet. Die strijdlustigheid zal haar bij haar deelname nog eens goed van pas kunnen komen.

De Bachelor - credits Jasper Suyk -Claudia

Claudia, 36 jaar Claudia is een énorme kletskous, recht voor haar raap en heeft geen rem. Ze heeft een open houding enweet precies wat ze wil, maar met alle leuke mannen die er in Amsterdam rondlopen is het moeilijk uitkiezen. Niet voor niets heeft ze vaak last van haar nek.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Debora

Debora, 26 jaar Debora heeft een neusje voor mannen met een grote neus: dat is volgens haar één van de zeven schoonheden. Verder moet een man weten wie hij is en wat hij wil. Zelf komt ze uit een klein dorp, waar ze een opvallende verschijning is. Haar motto 'more is more', sluit daar naadloos op aan.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Deyhane

Deyhane, 25 jaar Deyhane heeft veel vriendinnen en vindt het dan ook geen probleem om in een villa omringd te zijn door alleen maar vrouwen. Sterker nog: ze houdt van het urenlange geklets om van alles. Haar relatieverleden is nog non-existent, maar ze hoopt daar verandering in te brengen door mee te doen aan De Bachelor.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Eline

Eline, 27 jaar Met Eline kun je alle kanten op: van een avond champagne drinken tot een weekend wildkamperen. Ze is op zoek naar een lange man, het liefst type yup, die voorbij haar flirt skills kan kijken. Zelf vindt ze namelijk dat ze niet zo goed kan flirten, maar haar vlotte babbel maakt alles goed.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Femke

Femke, 29 jaar Femke heeft de druilerige winters in Nederland ingeruild voor het zonovergoten Bali. Oorspronkelijk komt ze van Terschelling, dus het eilandleven is haar niet onbekend. Dat kan haar zomaar eens van pas komen op Zanzibar, waar ze hoopt op een Bachelor die er - net als zij - vol voor gaat.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Isa

Isa, 26 jaar Isa werkt als doktersassistent en geeft covid-vaccinaties aan huis. Zelf is ze besmet met het reizigersvirus en het liefst wil ze haar toekomstige kinderen dan ook in het buitenland laten opgroeien. Op Zanzibar hoopt ze een pure connectie te vinden.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Isabel

Isabel, 28 jaar Isabel is een rasechte Amsterdammer. Als ze met haar vriendinnen buiten de ring komt dan roept ze gekscherend: 'Jee, ik moet Amsterdam uit.' Voor het grote Bachelor avontuur moet ze al hélemaal ver weg. Een man in pak trekt al snel Isabels aandacht. Gelukkig voor haar zullen de Bachelors regelmatig in pak te zien zijn.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Jip

Jip, 31 jaar Deze stoere vrouw is er niet vies van om in het diepe te springen. Tijdens coronatijd kocht Jip een auto, gooide een matras achterin en ging op reis. Ze is ook niet meer teruggekomen: tegenwoordig woont ze in Portugal. Jip valt absoluut niet op kakkers, maar eerder op stoere en nonchalante mannen.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Josephine

Josephine, 25 jaar Josephine wordt vaak onderschat door mensen. Dan zijn ze verbaasd dat er achter haar blonde lokken zo’n pientere dame verscholen zit. Humor vindt ze het allerbelangrijkst in een relatie. Ze zoekt iemand die grappiger is dan zij zelf is, zodat ze niet zelf met alle grappen hoeft te komen.

De Bachelor - Maud - Jasper Suyk

Maud, 33 jaar Maud is naar eigen zeggen een popje. Ze zou nóóit zonder make-up de deur uitgaan, ook niet om het vuilnis buiten te zetten. Als het om de liefde gaat, komt haar strijdlustige kant naar boven. Ze gelooft dat je voor de liefde moet vechten, want dat krijg je volgens haar niet op een zilveren blaadje aangeboden.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Milan

Milan, 30 jaar Milan houdt van muziek en doet in haar vrije tijd het liefst aan salsadansen en bachata. Een alledaags ritme is niets voor Milan. Haar hart gaat sneller kloppen van een man met donker haar en een sportieve bouw. Tot nu toe danst ze nog alleen, maar ze hoopt daar in de toekomst verandering in te brengen. It takes two to tango.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Naz

Naz, 32 jaar Naz heeft rechten gestudeerd en houdt zich als jurist bezig met zware beroepszaken. Door haar werk is ze wel wat gewend en niet snel van haar stuk te brengen. Toch kan ze niet wachten om weer dat nerveuze gevoel te krijgen dat je hebt bij een beginnende verliefdheid.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Noor

Noor, 24 jaar Noor werkt als marketeer en weet dus goed dingen te verkopen, maar is kritisch als het gaat om mannen. Tijdens haar deelname wil ze dat los laten, want ze denkt dat dat misschien wel de reden is dat ze nog single is. Ze valt op ‘spirituele zakenmannen’, of met andere woorden: nette mannen met diepgang.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Oelinda

Oelinda, 30 jaar Oelinda is schrijfster en omschrijft zichzelf als een oude ziel. Door haar flinke dosis levenservaring is ze een vrouw vol wijsheden. Haar krachtige houding kan mannen soms afschrikken, zeker omdat ze de lat voor haar toekomstige partner heel hoog legt. Ze stelt deze hoge eisen, omdat ze er per slot van rekening zelf ook aan voldoet.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Roos

Roos, 28 jaar Roos zit middenin een ontdekkingstocht naar zichzelf en doet alleen nog maar dingen die ze zelf wil. Ze reist veel en dompelt zich helemaal onder in de wereld van yoga en meditatie. De meditatieve rust wisselt ze graag af met een feestje. Haar grote droom is huisje boompje beestje, maar tot die tijd wil ze nog alles uit het leven halen.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Rowan

Rowan, 29 jaar Deze basisschooljuf is het schoolvoorbeeld van lief zijn: dat verklaart de grote groep vriendinnen die Rowan om zich heen heeft. Rowans lijfspreuk is: ‘wat hebben we het toch goed.’ Toch hoopt ze het door haar deelname nóg beter te krijgen, door de liefde te vinden bij één van de twee Bachelors. Stiekem valt ze een beetje op kakkers, maar een diepgaand gesprek en authenticiteit vindt ze het aller belangrijkst.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Shalini

Shalini, 34 jaar Shalini wordt vaak jonger geschat dan ze is. Dat komt door haar sprankelende persoonlijkheid. Hoe erg ze ook open staat voor de liefde: ze is ook gelukkig in haar eentje. Toch hoopt ze de liefde te kunnen vinden op Zanzibar. Zo niet, dan is er ook geen man overboord.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Tatum

Tatum, 24 jaar Deze spring in 't veld is in het dagelijkse leven model. Meer nog dan aan haar uiterlijk besteedt ze tijd aan haar innerlijk. Zelfontwikkeling vindt ze het allerbelangrijkste wat er is. Deze diepgang zoekt Tatum ook in een partner. Het maakt haar écht niet uit hoe iemand eruitziet, zolang diegene maar veel van de wereld heeft gezien en ook niet schuw is voor de innerlijke reis naar zichzelf.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Veerte

Veerte, 23 jaar Deze nuchtere Friezin verhuisde op haar zeventiende naar de hoofdstad, maar Amsterdam wordt inmiddels ook te klein voor haar. In de zomer werkt Veerte op Ibiza en daarnaast gaat ze graag op reis. Een man die nooit in het buitenland zou willen wonen is een grote afknapper voor haar. Ze is op zoek naar een mix tussen een zakenman en een echte surf dude.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Yvette

Yvette, 29 jaar Yvette is opgegroeid tussen de geiten, paarden, schapen en honden. Inmiddels woont ze in Amsterdam en heeft ze een eigen onderneming. Ze vindt het ook leuk als een man ondernemend is. Ze hoeft geen type die het gewend is dat alle vrouwen achter hem aanlopen, maar ze wil iemand die werk van haar maakt.

De Bachelor - credits Jasper Suyk - Yvonne

Yvonne, 33 jaar Yvonne wil de beste fotograaf ter wereld worden. Voor haar eigen leven heeft ze ook een plaatje voor ogen: ze wil op den duur graag settelen met een man. Toch hoeft ze niet meteen bij de eerste ontmoeting te denken: 'Dit wordt mijn future husband.' Meestal wordt Yvonne verliefd vanuit een vriendschap. De Bachelor is vanaf 7 maart te zien bij Videoland.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen