Loiza over kinderwens: 'Jammer dat een baby'tje in mijn buik, dat van mij komt, niet kan'

Entertainment

Loiza over kinderwens: 'Jammer dat een baby'tje in mijn buik, dat van mij komt, niet kan'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

14 maart 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

14 maart 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Loiza Lamers en haar partner Jelle Ploeg willen allebei graag een kind. Maar hoe het stel dat gaat doen, dat weet het koppel nog niet precies. Dat vertelt het 28-jarige model in de podcast 30 Minuten Rauw, van Ruud de Wild. 'Wil je een draagmoeder? Wil je adoptie? Ik weet niet,' aldus Lamers.

'Dat is iets dat we moeten gaan ontdekken, waar we over zouden moeten praten,' vervolgt Lamers. Nu ze 'ouder wordt' en vriendinnen om haar heen zwanger zijn, voelt zij 'heel veel geluk voor hen'. 'Maar ik voel ook wel een bepaald verdriet soms. Dat ik denk van: O, ik wil het ook zo graag meemaken.' 'Het is gewoon jammer dat ik dat niet meemaak op die manier,' zegt het model. 'Het baby'tje in mijn buik, wat van mij komt, dat kan gewoon niet,' aldus Lamers, die transvrouw is. Lees ook: Hoeveel geduld we moeten hebben voor een Bachelorette-zoen? Sylvia vertelt Dat ze geen kinderen van zichzelf kan krijgen, hoeft volgens haar niet te betekenen dat ze een eventuele baby niet als eigen familie kan zien. 'Een van mijn beste vriendinnetjes is twee jaar terug bevallen. Dat kindje voelt zo eigen. (...) Die kleine, die staat op de achtergrond van mijn telefoon. Het voelt niet als mijn kind, maar het voelt als echt mijn nichtje. Terwijl het van m'n beste vriendin is.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen