Hoeveel geduld we moeten hebben voor een Bachelorette-zoen? Sylvia vertelt

Entertainment

Hoeveel geduld we moeten hebben voor een Bachelorette-zoen? Sylvia vertelt

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

14 maart 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

14 maart 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Na zeven afleveringen van De Bachelorette met Sylvia Geersen komt de vraag steeds vaker voorbij: wanneer zou er gezoend worden? Ook wij zijn reuze benieuwd. Aan RTL Boulevard vertelt het model hoeveel geduld we ongeveer nog nodig hebben.

Sylvia laat allereerst weten dat ze het best pittig vond, al dat gedate. 'Dertig dagen lang drie dates op een dag. Dat was zwaar, ja.' Al helemaal omdat ze een klik had met heel veel mannen. 'Toen wist ik het ook niet meer. Toen dacht ik: ja, en nu?' Lees ook: Bachelorette-poezië: voor als je er even doorheen zit Zit er tussen al die mannen dan ook al eentje met wie we binnenkort een zoen kunnen verwachten? 'Zoenen doe ik niet zomaar,' vertelt ze. 'Zoenen is iets, daar moet je wel een beetje kriebels voor hebben om dat te kunnen doen. Ik ben gewoon een hele nette meid, haha.'

Duidelijk, nog even wachten dus. Al verdenken we haar wel van wat gevoelens voor in ieder geval Joris en Tjeerd. Zin in aflevering 8.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen