Komt er een achtste seizoen van Selling Sunset?

Entertainment

Komt er een achtste seizoen van Selling Sunset?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

13 november 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Gepubliceerd op

13 november 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Nadat we alle aflevering in één ruk hebben gekeken, is er één grote vraag die Selling Sunset-fans bezighoudt: komt er een achtste seizoen? Want zelfs na zeven seizoenen inhoudsloze televisie zijn we de Oppenheim-sekte nog niet beu.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Aan drama geen gebrek Wie het zevende seizoen al heeft gezien, weet dat er nog genoeg losse eindjes zijn voor een achtste seizoen. Stopt Bre echt bij Oppenheim (in een interview met Daily Mail zegt ze dat ze twijfelt)? Wordt Cassandra de nieuwe makelaar? Komt Heather nog terug? Maakt Chrishell het nog goed met Amanza (en met Marie-Lou en met Nicole)? Kortom, genoeg materiaal voor nog een seizoen vol drama.

Lees ook: Hoe doet die vent het toch? Een tijdlijn van Jason Oppenheims liefdesleven

Komt er een nieuw seizoen? Helaas moeten we jullie teleurstellen: Netflix heeft nog niks gezegd over een achtste seizoen. Met een beetje geluk wordt dit bekendgemaakt tijdens de reünie die 16 november wordt uitgezonden. Wij hebben in ieder geval goede hoop, want er lijkt voorlopig geen einde te komen aan de Oppenheim-gekte. Er komt een derde seizoen van de spin-off Selling the O.C aan en er wordt druk gespeculeerd over een serie rondom het nieuwe filiaal in Cabo.

En mocht er toch een nieuw seizoen komen: dan is de kans groot dat het rond mei 2024 in première gaat op Netflix. Tussen seizoen 6 en seizoen 7 zaten immers ook ongeveer zes maanden. Girl math, maar dan anders.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen over Entertainment