Hoe doet die vent het toch? Een tijdlijn van Jason Oppenheims liefdesleven

Entertainment

Hoe doet die vent het toch? Een tijdlijn van Jason Oppenheims liefdesleven

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

24 mei 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

24 mei 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

We vragen ons tijdens het kijken van Selling Sunset een hoop dingen af. Hoe kun je de hele dag op stiletto's van twintig centimeter lopen? Hoe vaak gaat Emma het nog over haar empanada's hebben? Toch blijft onze allergrootste vraag: hoe de fuck fixt Jason Oppenheim al die vrouwen?

Wij namen de nobele taak op ons en maakten een tijdlijn van Jasons liefdesleven. Graag gedaan hè.

Nicole Young In het nieuwe seizoen maken we kennis met Nicole Young, ook een lid van de Oppenheim Sekte, eh, Group. Jason is niet vies van relaties met collega - 'thank god we don't have HR', om in Christine Quinns woorden te blijven - en al snel kwamen we erachter dat Jason veertien jaar geleden ook een relatie heeft gehad met Nicole. 'I'm also the OG. Original Girlfriend', grapt Nicole in het programma. Inmiddels is Nicole alweer vijf jaar getrouwd met haar lover Brandon Young.

Lees ook: Dit torenhoge bedrag verdient de Selling Sunset-cast met een gesponsorde Instagrampost

Mary Fitzgerald In 2018, vlak voor de start van het eerste seizoen, had Jason een relatie met Mary. Hoewel de twee een huis en twee honden deelden, hield hun relatie niet lang stand. Mary en Jason zijn in totaal een half jaar samen geweest. Ongemakkelijk? Nee hoor. Tegenwoordig gaan ze als besties door het leven. Vindt Mary's man Romain Bonnet ook alleen maar leuk.

Chrishell Stause Selling Sunset-fans waren in SHOCK toen ze erachter kwamen dat Jason en Chrishell een relatie hadden. Is (of was) Chrishell niet de beste vriendin van Mary? Klopt, maar Mary was hartstikke blij voor de twee. Binnen de Oppenheim Group wordt eerlijk gedeeld. De relatie hield zeven maanden stand: toen Chrishell erachter kwam dat Jason geen kinderen wil, zette ze er een punt achter. Gelukkig is Chrishell weer helemaal gelukkig in de liefde. Afgelopen maand trouwde ze met de Australische artiest G Flip.

Lees ook: Selling Sunset-ster Chrishell Stause getrouwd: 'Liefde gaat niet altijd zoals gepland'

Marie-Lou Nurk Momenteel is Jason hoteldebotel op de 24-jarige Marie-Lou Nurk. Het Duitse model tikt alle boxen op Jasons eisenlijstje aan: bloedmooi, jong, een kop (of twee) groter en wil de komende tien jaar geen kinderen. De twee leerden elkaar kennen op Mykonos en zijn inmiddels een jaar samen.

Natuurlijk heeft Mr. Oppenheim himself een hoop andere vrouwen gedatet, maar wie dat precies zijn houdt hij heel goed geheim.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen