Ken je MTV's Teen Mom nog? Zo zien hun kinderen er nu uit

Entertainment

Ken je MTV's Teen Mom nog? Zo zien hun kinderen er nu uit

Florence David Richard
Door

Florence David Richard

Gepubliceerd op

3 augustus 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

3 augustus 2023 om 08:00

Wanneer in ons eigen leven drama tekortschiet, vinden we het heerlijk om dit aan te vullen met een dosis reality tv-drama. Een gouwe ouwe wat dat betreft? MTV's Teen Mom. We pikten de dames uit het originele seizoen eruit en kijken hoe het vandaag de dag met ze gaat. En belangrijker: hoe het met die kinderen is afgelopen?

1. Farrah en Sophia We beginnen bij Farrah Abraham en haar dochter Sophia Laurent Abraham. Om eerlijk te zijn hielden we allemaal ons hart vast voor Sophia, want vader Derek die twee maanden voor haar geboorte overleed en moeders die kort daarna uit huis werd geplaatst (door haar oma, nota bene), zijn niet bepaald de ideale omstandigheden om in op te groeien. Ondertussen is Sophia veertien jaar oud, en wat piercings en paarse haarlokken rijker. Wat een ander beeld dan dat droppie van jaren geleden.

2. Catelynn en Carolynn  Dan komen we aan bij Catelynn Baltierra en Carolynn (Carly). De namen schreeuwen al 'zo moeder zo dochter', maar wacht maar tot je ziet hoe Carly er tegenwoordig uit ziet. Catelynn en Tyler, Carolynns vader, begonnen te daten op hun dertiende, en waren zeventien toen ze in verwachting waren. Na Carly's geboorte stonden ze haar af aan adoptieouders, maar tegenwoordig bezoeken ze haar wel regelmatig.

Lees ook: Drie dingen die je kan leren van de Pornhub-documentaire op Netflix

3. Maci en Bentley Maci Bookout was het klassieke voorbeeld uit Amerikaanse films van een populaire, atletische en succesvolle scholier, alleen liep haar leven wat anders dan gepland toen ze zwanger raakte. Haar plannen voor de universiteit kuste ze gedag toen zoon Bentley om het hoekje kwam kijken. Ondertussen is de - niet meer zo - kleine Bentley veertien jaar en het spiegelbeeld van zijn moeder: die blonde lokken lijken zo regelrecht gekopieerd en geplakt. Verder kreeg Maci nog dochter Jayde en zoon Maverick. Waar vader Ryan gebleven is? Nu hij kampt met verslavingsproblemen is hij helaas niet meer in beeld. 

4. Amber en Leah Amber Portwood veranderde van feestbeest naar familievrouw toen de ooievaar dochter Leah kwam brengen, maar makkelijk was het niet: een kind opvoeden terwijl ze ondertussen haar relatie met verloofde Gary moest onderhouden bleek lastig. Haar waslijst aan overtredingen maakte dit niet makkelijker. Na vaak opgepakt te zijn voor huiselijk geweld, en een paar jaar in de bak te hebben gespendeerd, is Amber met Gary overeengekomen om de voogdij 50-50 te verdelen. Amber schijnt Leah nogal privé te houden, maar wij vonden voor jou dit aandoenlijke plaatje uit 2021.

Lees ook: Peaky Blinders, but make it women: nieuwe serie Dope Girls in de maak

5. Bristol en Tripp Bristol Palin en Levi Johnston verwelkomden Tripp Easton Mitchell Johnston-Palin (ja, da's een mond vol) in 2008. Erg lang duurde het geluk van Bristol en Levi niet, want een jaar later vroegen ze een scheiding aan. Tripp sluit zich ondertussen aan bij de club 14-jarigen, en heeft zusjes Sailor en Atlee erbij gekregen.

6. Mackenzie en Gannon Mackenzie en Josh McKee bevielen in 2011 van zoon Gannon Dewayne. Inmiddels is het stel gelukkig getrouwd en hebben ze nog dochter Jaxie en zoon Broncs verwelkomd. We houden van een vredig einde, we hebben genoeg andere gevallen gezien namelijk.

delen
Florence David Richard

Florence David Richard is tekststagiair bij &C en een twintigjarig jonkie. En ja, David Richard is een achternaam. Ze is afkomstig uit het mooie Twente, maar heeft het accent daar achtergelaten (denkt ze zelf). Ze slurpt chai lattes weg alsof haar leven ervan af hangt en laat de zon – iets te – sterk haar humeur bepalen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen