Waarom het internet niet uitgepraat raakt over de controversiële film Miller's Girl

Entertainment

Waarom het internet niet uitgepraat raakt over de controversiële film Miller's Girl

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

2 maart 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Lionsgate

Gepubliceerd op

2 maart 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Lionsgate

Officieel draait-ie pas 28 maart in de bioscoop, maar de kans is groot dat je de helft van alle scènes uit Miller's Girl al voorbij hebt zien komen op TikTok. Er is namelijk een hoop ophef over de film, en wij praten je met alle liefde effe bij.

Een kleine samenvatting voor de mensen die onder een steen hebben geleefd (of gewoon geen TikTok hebben, dat kan natuurlijk ook): Jenna Ortega (21) en Martin Freeman (52) hebben beiden een rol in de controversiële film Miller's Girl. De Wednesday-actrice kruipt in de rol van achttienjarige Cairo Sweet en Martin speelt de rol van de (veel oudere) leraar Jonathan Miller.

Lees ook: Zit jouw favoriet erbij? Deze series keren terug in 2024

Ongepaste relatie Nadat Cairo een schrijfopdracht krijgt van haar leraar, kiest ze ervoor om een seksverhaal te schrijven. Daarna raken de twee verstrikt in een relatie die zowel ingewikkeld als ontzettend ongepast is. We zeiden het al: controversieel. De makers vonden dan ook dat een seksscène niet mag ontbreken in de film, maar een groot deel van de kijkers vinden beelden niet om aan te zien. Met name het leeftijdsverschil van 31 jaar gaat de meesten toch echt een stap te ver.

'Ik kijk Miller's Girl, maar ik ben bang dat het net zo ranzig wordt als Aria en Ezra in Pretty Little Liars,' schrijft iemand op X. Een ander laat weten helemaal klaar te zijn met dit soort age gap-films. 'Ze zijn allemaal smerig, ik heb er geen zin meer in. No amount of Jenna Ortega or Martin Freeman could save this one for me.'

Bekijk de trailer hier Zelf oordelen? Bekijk de trailer alvast hieronder.

Miller’s Girl | Official Trailer

Miller’s Girl | Official Trailer

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment