Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het zijn drie kansen voor Bachelorette-getong

Entertainment

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het zijn drie kansen voor Bachelorette-getong

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

10 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Videoland

Gepubliceerd op

10 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Videoland

We zitten er heerlijk in, dit seizoen. Een bloedeerlijke Bachelorette, leuke mannen en er lijkt zelfs wat onderlinge drama aan te komen. Oké, het begint wat uit de spuigaten te lopen met die gedichten (Samé én Giancarlo, really?), maar dat nemen we voor lief. Het enige dat we nog wel missen: wat mond-op-mond-actie.

Toen we gisteren aflevering 7 aanklikten, leken we het zeker te weten. Dit is degene waarin gezoend gaat worden. Er zijn nu alleen nog maar mannen waar Sylvia een klik mee heeft, alle trauma's zijn besproken en alle gedichten voorgedragen, oftewel: tijd voor actie. Toch bleef 'de zoen' uit. Hadden we net de bruiloftslocatie voor Syl en Joris bevestigd, is het spannendste dat er gebeurt dat Giancarlo Engelse poëzie probeert voor te dragen. Lees ook: Meet Shaka: de (vooralsnog) enige Bachelorette-deelnemer zónder trauma Laten we wel wezen: de meid moet natuurlijk helemaal zelf weten wanneer en vooral bij wie ze haar tong naar binnen steekt, maar in vergelijking met haar voorgangers houdt ze het al best even vol. Thomas van der Vlugt gaf zijn eerste zoen vorig jaar in aflevering 6, Gaby Blaaser deed dat een paar seizoenen terug in aflevering 4 en Tony Junior ging daarna zelfs al voor in aflevering 3. Al zouden we haar ook weer niet willen aanraden te veel een voorbeeld aan hen te nemen. Een eind goed, al goed - je weet wel, zonder juicekanalen en dat soort ongein - zou ook eens leuk zijn.

Matthijs en de babywalvis Terug naar tongen. Misschien is het een kwestie van selffulfilling prophecy, maar wij spotten maar liefst drie mogelijke momenten. Eerst was daar Matthijs, die tijdens een picknick op het strand voor wat lang en intens oogcontact ging. Misschien was het de babywalvis, misschien was het het gebabbel over de liefde voor natuur en mens, maar één ding is zeker: daar borrelde wat op. Maar nee, Syl hield het bij een omhelzing. Chique meid.

De Joris op het witte paard Toen: Joris. Het paard waar wij al ons geld op hebben ingezet. En die deze aflevering zelf ook op een paard stapte. Toen hij en Sylvia hun - je raadt 't al - trauma's deelde onder dat prieeltje, zat het er dik in. Maar nee. Omhelzing nummer twee. Lees ook: Bachelorette-poezië: voor als je er even doorheen zit Tjeerd en zijn jagende blik Zelfs een ontspannende massage en de jagende blik van Tjeerd kregen haar niet zo ver. Wel was er ruimte voor nog een persoonlijk verhaal en wat diepgang. Hartstikke gezellig hoor, hier in 't diepe, maar wij hebben inmiddels ook wel zin in wat oppervlakkig gekus. Wellicht volgende week, anders moeten we het maar doen met de (vermoedelijke) onderlinge ruzie. Ach, alles beter dan meer gedichten.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen