Op de bucketlist: het iconische huis uit de Up-film is nu écht te huur

Entertainment

Op de bucketlist: het iconische huis uit de Up-film is nu écht te huur

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

6 mei 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Airbnb

Gepubliceerd op

6 mei 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Airbnb

Dreams come true: Carl Fredricksen, het bekende personage uit de animatiefilm Up, zet zijn iconische ballonnenhuis te huur. Via Airbnb maken fans van de film kans op een overnachting.

Wie wil er nou niet slapen in het wereldberoemde huis waar Carl en zijn vrouw Ellie woonden?

Disney dream Wie kans wil maken op een overnachting moet een motivatiebrief opsturen naar het verhuurplatform. Wat je krijgt als je wordt uitgekozen? Een overnachting in het Up-huis, ontbijt en een avond sterren kijken. Daarnaast ga je op avontuur in de omgeving en krijg je na het uitvoeren van opdrachten allerlei souvenirs cadeau. Klinkt als een Disney dream come true.

airbnb up

Lees ook: Hawaï, maar dan niet zo pokkever weg: deze 5 bestemmingen lijken op het tropische oord

8.000 ballonnen In het ballonnenhuis is plek voor vier: er is een een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een woonkamer, inclusief een queensize bed. Voor een bezoekje moet je wel een ticket boeken naar het Amerikaanse New Mexico. Daar zweeft de woning boven de woestijn in Abiquiú. Alles aan het huis uit de Pixar-film is tot in detail nagebouwd: de kleuren, de meubels, de wandelstok met tennisballen, het bekende avonturenboek én de 8.000 ballonnen die handmatig werden vastgeknoopt.

Schrik niet, want je slaapt dus echt op hoogte. Een kraan houdt de boel in de lucht. Kans maken? De actie loopt van 22 juni tot 8 juli en het verblijf is gratis. De mogelijkheid om een boeking aan te vragen sluit op 13 mei . Succes!

airbnb up

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment