Helemaal klaar met You (letterlijk én figuurlijk)? Deze 6 series staan net op Netflix

Entertainment

Helemaal klaar met You (letterlijk én figuurlijk)? Deze 6 series staan net op Netflix

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

15 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

tekst Florence David Richard, beeld Pexels

Gepubliceerd op

15 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

tekst Florence David Richard, beeld Pexels

Ook deel van twee van het vierde seizoen van You is uit en hoewel we weer genoten hebben van Joe's bloederige taferelen, snappen we het riedeltje van zien-obsessie-vermoorden nu ondertussen wel. Hoog tijd voor een nieuwe serie. Een van deze zes, bijvoorbeeld.

1. Ginny & Georgia Niet alleen You kwam met een nieuw seizoen, ook dramakomedie Ginny & Georgia bracht in januari haar tweede uit. Het verhaal over tiener Ginny en haar knotsgekke - en ietwat criminele - moeder Georgia heeft wekenlang in de top 10 lijst van 'meest bekeken' op Netflix gestaan, en wordt beschreven als een mix van Girlmore Girls en Pretty Little Liars. Als dat niet genoeg reden is om met een bak popcorn naar de bank te verkassen, dan weten wij het ook niet meer.

2. That 90's Show De naam verraadt het misschien al, maar That 90's show is een vervolg van That 70's Show en kwam afgelopen januari uit. Hier zien we Leia Forman (dochter van Eric en Donna uit de oorspronkelijke serie) met vrienden rondhangen in de kelder van opa Red en oma Kitty, net zoals haar ouders dat vroeger deden. We moeten je wel alvast enigszins teleurstellen, want het ziet er niet naar uit dat onze oude vlam Michael Kelso zijn gezicht laat zien. Zijn zoon met Jackie, Jay Kelso, daarentegen wel. En goed nieuws voor fans, want het tweede seizoen schijnt volop in productie te zijn.

Lees ook: Everything Everywhere All At Once is met 7 beeldjes de grote Oscarwinnaar

3. Next In Fashion Modegekken opgelet, want het tweede seizoen van Next In Fashion staat online. Hier zien we getalenteerde ontwerpers van over de hele wereld strijden voor de kroon (oh, en 250.000 dollar). Vorig seizoen werd het gepresenteerd door modeontwerper Tan France, bekend van Queer Eye, en model Alexa Chung, maar dit seizoen neemt Gigi Hadid het stokje van haar over. Er komen gastjuryleden als Bella Hadid, Adriana Lima, en Tommy Hilfiger. Kijkt zo lekker makkelijk weg, en wie weet doe jij ondertussen wat inspiratie op voor je lentegarderobe.

4. Sex/Life Herinner je je die TikToks nog van creators die je massaal opriepen om minuut 19 van aflevering 3 te kijken van de serie Sex/Life op te zoeken? En toen je dat trouw deed dat je begroet werd door een gi-gan-tische penis? Nou, deze maand kwam de serie met een tweede seizoen, en aanschouwden we daar - spoiler alert - opnieuw een buitengewoon groot geslachtsdeel. Benieuwd? Spoel door naar de achttiende minuut van aflevering 6. Oh ja, voor de rest is het verhaal over de driehoeksverhouding tussen Billie, haar man Cooper en ex-vriend Brad ook best leuk hoor. 

5. The Beauty Queen of Jerusalem Bekend met wereldwijde bestseller The Beauty Queen of Jerusalem? Het razend populaire Israëlische verhaal is nu omgetoverd tot een serie, en mocht tijdens de Israël Television Academy de awards 'Beste Dagelijkse Drama' en 'Beste Regie In Een Dramaserie' in ontvangst nemen. Dat belooft wat. Enfin, dit is waar hij over gaat: Gabriël wordt door zijn moeder geforceerd om met huishoudster Rosa te trouwen, terwijl hij verliefd is op iemand anders. Dan kun je je voorstellen dat dat huwelijk niet echt een pretje is, wat weer een enorme invloed heeft op de relatie tussen Rosa en het oudste kind dat uit hun huwelijk voortkomt, Luna, een schoonheidskoningin. Hadden we trouwens al gezegd dat het zich afspeelt in de twintigste eeuw tijdens de Israëlische Onafhankelijkheidsoorlog?

Lees ook: Standaard ruzie om de afstandsbediening? Dankzij deze website vind je altijd een compromis

6. Perfect Match Een tip voor degenen die houden van Love Island-achtige programma's: Perfect Match. Hierin gaan jouw favoriete Netflix realitysterren op zoek naar hun ware liefde, en daar komt nogal wat vallen en opstaan bij kijken (onder andere door de bitchfights). De nieuwe afleveringen staan vers voor je klaar, dus bingen geblazen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen