M贸et je heen: deze make-up walhalla heeft al je favoriete merken en opent vandaag haar deuren

Beauty

M贸et je heen: deze make-up walhalla heeft al je favoriete merken en opent vandaag haar deuren

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

30 april 2024 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

30 april 2024 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Beautyliefhebbers opgelet: Etos opent voor de allereerste keer een pop-up store. En in die pop-up store vind je alléén maar make-up.

Kind in de snoepwinkel Kleine waarschuwing: grote kans dat je met iets té goedgevulde zakken thuiskomt, want het staat vol met topmerken als e.l.f., NYX, Maybelline, W7 en Essie. We horen je denken: hallo virale blushes en mascara. Kun je ein-de-lijk je inner influencer chanellen. De winkel zelf is trouwens ook zeer TikTokwaardig, want met al die suikerzoete kleuren waan je je in een levensgrote snoeppot. Laat die beauty-snackhand maar wapperen.

etos beauty store

Lees ook: vliegt de winkels uit: van deze mascara wordt iedereen knettergek

Zoete inval Begin je al te watertanden? De pop-up store opent dinsdag 30 april voor 2 weken op Rotterdam Centraal en vanaf 14 mei 2 weken op Utrecht Centraal. Een korte pitstop is dus zo gemaakt. Er is een make-up artiest aanwezig voor je al je vragen en je maakt iedere week kans op een goodiebag t.w.v. 鈧150,-. Naast de tas gegrabbeld? Probeer dan je slag te slaan bij één van de kauwgomballenmachines, daar kun je producten winnen of een kortingsvoucher. Je weet wel, die je dan direct weer kan uitgeven.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen van Beauty