Geraldine Kemper over geïntimideerd worden op straat: 'Ik was echt bang'

Entertainment

Geraldine Kemper over geïntimideerd worden op straat: 'Ik was echt bang'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

22 maart 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

22 maart 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Geraldine Kemper was dinsdag 'echt bang' omdat ze op straat werd geïntimideerd door een man. Dat schrijft de 33-jarige presentatrice woensdag in haar Instagram Stories. Kemper deelt twee voorvallen van straatintimidatie die haar dinsdag overkwamen.

'Gisteren fietste ik op straat,' begint de Amsterdamse presentatrice haar bericht, 'en maakte ik oogcontact met een jongeman. Voor hem reden om mij uit te schelden en met een bierblikje te bekogelen.' Een andere man nam het voor haar op, vervolgt Kemper.

Lees ook: Gwyneth Paltrow aangeklaagd vanwege veroorzaken skiongeluk (en 'm daarna peren)

In de avond liep ze terug van een meeting: 'En in een straat waar verder niemand liep kwam een man naar me toe gelopen. Ik voelde het al. Soms voel je het. De man komt veel te dicht bij me lopen. Blijft hangen en zegt op een vieze toon: Goedeavond hè (en nee, dit was niet een gezellige goedeavond),' schrijft Kemper. 'Ik was echt bang. Gelukkig liep 'ie door.'

Dit was 'een gewone dinsdag,' schrijft de presentatrice. 'En nee, niet alle dagen zijn zo. Maar het blijft toch bizar dat ik soms zo bang ben in mn eigen stad.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen