Gwyneth Paltrow aangeklaagd vanwege veroorzaken skiongeluk (en 'm daarna peren)

Entertainment

Gwyneth Paltrow aangeklaagd vanwege veroorzaken skiongeluk (en 'm daarna peren)

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

21 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gwyneth Paltrow moet waarschijnlijk voor de rechter verschijnen, omdat ze iemand ernstig zou hebben verwond tijdens het skiën in Utah in 2016. Het vermeende slachtoffer, Terry Sanderson, zou flinke lichamelijke schade hebben opgelopen, waarop Paltrow er vandoor ging.

Sanderson beweert dat Paltrow behoorlijk wild aan het skiën was en dat hij 'hersenletsel, vier gebroken ribben en andere ernstige verwondingen' overhield aan de botsing. Paltrow heeft daarop laten weten dat juist hij degene was die tegen haar opbotste. Lees ook: Ed Sheeran kampte met verslavingen en zelfmoordgedachten: 'Als vader schaam ik me er echt voor' Het vermeende slachtoffer eist een schadevergoeding van bijna 300.000 euro. In 2019 klaagde Sanderson de actrice ook al aan. Toen eiste hij zo'n 3 miljoen euro, maar dat verzoek werd afgewezen. Ditmaal zou Paltrow ook een verklaring moeten afleggen, maar meer details over de zaak volgen later op dinsdag. Sanderson beweert dat hij door niemand werd geholpen na het ongeluk, ook niet door Paltrow en haar skileraar. De reden dat er een aantal jaar zat tussen het ongeluk en de eerste rechtszaak, is volgens Sanderson omdat hij moest herstellen van het ongeluk.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen