Geen roos van Sylvia? Dan zoent Oscar toch gewoon met deze oude Bachelor-deelneemster

Entertainment

Geen roos van Sylvia? Dan zoent Oscar toch gewoon met deze oude Bachelor-deelneemster

Florence David Richard
Door

Florence David Richard

Gepubliceerd op

27 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Gepubliceerd op

27 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Er gingen al wat geruchten nadat Yaël Isabelle - die vorig jaar meedeed aan De Bachelor met Thomas van der Vlugt meedeed - in haar podcast Amsterdamse Mokkels bekend maakte met een van de huidige deelnemers gezoend te hebben, maar Oscar heeft ze inmiddels bevestigd. Bij RUMAG vertelt hij dat de uitspraak over hem ging.

Als presentator René Watzema hem een aantal waar of niet waar-stellingen voorlegt, komt de volgende voorbij. 'Ik heb gezoend met iemand van de voorgaande Bachelor of Bachelorette.' Met een brede grijns op zijn mond beantwoordt Oscar hem met 'waar'.

Dat verrast Watzema niet: 'Ja, jij met Yaël!' 'Ja, ik met Yaël,' zegt Oscar. Op de vraag of er meer in zit dan zoenen antwoordt hij met een nee. De tweede hebben nog wel contact gehad, maar er is geen sprake van liefde. Over of hij en Yaël elkaar nog onder ogen konden zien liet Oscar het volgende los: 'Jawel, zeker wel.' 

Lees ook: Holly en Soy bekvechten erop los: 'Ik vind dat gedrag zó irritant'

Yaël Isabelle presenteert normaal gesproken samen met Watzema het programma, maar was die dag ziek. Daarover grapt de presentator nog: 'Die durft gewoon niet, die is helemaal niet ziek.' 'Die zit doodsangsten uit te staan,' lacht Oscar. 

Ook Giancarlo, die naast Oscar op de RUMAG-bank zat, geeft aan gezoend te hebben met een oud-deelneemster. Wie en wanneer houdt hij liever voor zichzelf, maar hij geeft wel weg dat het iemand uit het seizoen met Tony Junior was.

delen
Florence David Richard

Florence David Richard is tekststagiair bij &C en een twintigjarig jonkie. En ja, David Richard is een achternaam. Ze is afkomstig uit het mooie Twente, maar heeft het accent daar achtergelaten (denkt ze zelf). Ze slurpt chai lattes weg alsof haar leven ervan af hangt en laat de zon – iets te – sterk haar humeur bepalen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen