Wacht even, waar komt die immuniteitsmunt van Willem nou weer vandaan?

Entertainment

Wacht even, waar komt die immuniteitsmunt van Willem nou weer vandaan?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

27 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Shotbysud

Gepubliceerd op

27 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Shotbysud

Dacht jij tijdens Expeditie Robinson gisteravond ook: 'Huh, waar the fuck haalt Willem die immuniteitsmunt nou weer vandaan?' Dan ben je niet de enige. Maar na uitgebreid en intensief onderzoek hebben we de onderste steen boven weten te halen.

Dat Mark een immuniteitsmunt heeft gevonden op afvallerseiland, en dat Eva eerder dit seizoen hetzelfde flikte, dat volgen we. Die munten hebben we gezien. Dat Mark met nog maar één eilandraad te gaan daardoor al zo goed als in de halve finale staat, dat hebben we ook op ons vizier. Maar dat Willem gisteren ineens over 'zijn immuniteitsmunt' begon? Ho eens even, dat gaat te snel. En dat vinden meer mensen.

Lees ook: Wij vinden Willem helemaal geen gore rat, eerder een gezellig stokstaartje

De samensmelting Waar dat ding dan vandaan komt? Daarvoor moeten we even terug naar de samensmeltingsproef, oftewel de eerste individuele proef van de expeditie. De verliezer van die proef haalde nét de samensmelting niet en mocht niet aanschuiven bij het diner. Maar de winnaar? Die mocht zich een slag in de rondte schranzen én won een immuniteitsmunt. Maxim en Willem belandden in een nek-aan-nekrace, maar uiteindelijk was de winst en dus de munt voor Willem. Je weet wel, die 'gore rat die Iris' haar droom heeft verpest'. Vervolgens heeft Willem daar twee weken z'n mond over gehouden (of hebben de editors er geen aandacht meer aan besteed), waardoor het feit dat Willem die trofee in z'n bezit heeft bij veel mensen weg was gezakt. Ja, wat wil je ook met al het bondjesgeweld dat volgde. Maar: hij heeft 'm nog, waardoor ook hij zeker lijkt te zijn van een plek in de halve finale.  En daar zijn we best blij mee. 

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen