Er is een uitspraak: dit besliste de rechter in de Gwyneth Paltrow ski-zaak

Entertainment

Er is een uitspraak: dit besliste de rechter in de Gwyneth Paltrow ski-zaak

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

31 maart 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

31 maart 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gwyneth Paltrow is niet aansprakelijk voor een ongeval op een Amerikaanse skipiste. Een jury verwierp donderdag de miljoeneneis van gepensioneerde oogarts Terry Sanderson. Na een civiel proces van acht dagen oordeelde een jury unaniem dat Paltrow de crash in 2016 niet had veroorzaakt.

De rechter zal later beslissen over de juridische kosten, waarvan Paltrow vindt dat Sanderson ervoor moet opdraaien. Volgens de advocaten van Paltrow was er bewijs dat Sanderson tegen haar was aangeskied en had hij verschillende medische klachten al voor het ongeluk. Lees ook: Depp en Heard, move over: de 7 meest opvallende dingen uit de Gwyneth Paltrow-zaak Advocaten van Sanderson hadden bijna 3,3 miljoen dollar (ruim 3 miljoen euro) geëist. Sanderson beweerde dat de botsing op een skipiste in Utah in 2016 hem vier gebroken ribben en blijvende psychische schade hadden opgeleverd. Hij startte zijn rechtszaak tegen de Shakespeare in Love-actrice in 2019. Paltrow diende op haar beurt een tegenvordering in van een symbolische 1 dollar (92 eurocent) plus de vergoeding van de juridische kosten.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen