7 BN'ers waarvan je (bijna) was vergeten dat ze een koppel waren

Entertainment

7 BN'ers waarvan je (bijna) was vergeten dat ze een koppel waren

Sanne Roes
Door

Sanne Roes

Gepubliceerd op

21 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld ANP

Gepubliceerd op

21 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld ANP

Dat BN'ers ongeveer net zo vaak van partner wisselen als jij van ondergoed, is geen geheim. Hilversum wordt niet voor niets het Gooische matras genoemd. Dat je de boel niet meer bij hebt kunnen houden, is dus niet gek. Daarom: een opfrisbeurt. Wie had ook alweer met wie?

1. Eva Jinek & Freek Vonk Van talkshowhost Eva Jinek en bioloog Freek Vonk zou je niet gelijk zeggen dat ze een stel zijn geweest, maar het is toch echt zo. In 2015 gingen de twee uit elkaar vanwege een te verschillende levensstijl, en daar was Freek flink kapot van: 'We zijn zeker niet met ruzie uit elkaar,' vertelde hij op Facebook, 'en ik houd met heel mijn hart van haar. En dat zal altijd zo blijven.' Tegenwoordig is de bioloog nog regelmatig te gast bij de talkshow van Jinek.

2. Johnny de Mol & Bridget Maasland Johnny heeft niet alleen drie jaar een relatie met ozze Sjetal gehad. Hij heeft ook nog een poosje gedatet met Bridget. In 2010 ontmoetten de twee elkaar tijdens de opnames van Waar Is De Mol in Suriname. Ze hebben bijna een half jaar gedatet, maar het is nooit serieus geworden. Zelf zei Bridget dat hij eerder een leuk broertje was met wie ze veel lol had: 'Ik denk dat het een reboundfase was.'

3. Yolanthe Cabau & Baas B Rapper Baas B, die samen met Lange Frans bekend werd met nummers als Moppie, laste in 2006 een pauze in nadat hij last had van hyperventilatie tijdens optredens. In die periode leerde hij Yolanthe kennen, en de twee zijn een half jaar samen geweest. 'Ik was heel erg verliefd,' vertelde hij in een interview over de relatie, 'wat aan de ene kant heel mooi was, maar ik hing tegelijkertijd al mijn geluk eraan op.'

4. Olcay Gulsen & Edgar Davids Modeontwerper Olcay Gulsen en oud-voetballer Edgar Davids waren sinds 2009 drie jaar samen, tot de relatie tot een eind kwam in 2012. Het was niet altijd een stabiele relatie te noemen. Waar eerst geruchten gingen over een huwelijk gingen er later juist geruchten dat Davids vreemd was gegaan. Het management van Olcay liet destijds echter weten dat de reden van de breuk was dat ze 'vanwege drukke schema's te weinig tijd met elkaar konden doorbrengen.'

5. Loretta Schrijver & Jeroen Pauw Ja, het is echt waar. De twee presentatoren werkten in de jaren '80 samen bij de Wereldomroep, en hadden als dertigers kort een relatie. Later presenteerden ze samen het RTL Nieuws, maar toen waren ze al geen stel meer, want lang heeft de relatie niet geduurd. 'Ik dacht net dat ik het voor elkaar had en weg was ie,' zegt Loretta.

6. Famke Louise en Ronnie Flex Hebben ze nou wel of geen relatie? En is het nou uit of niet? Het waren dé vragen waar entertainmentsites zich veel mee bezig hielden in 2018 en 2019. De rappers bevestigden hun relatie in december 2018 toen ze samen het nummer Alleen door jou uitbrachten. In januari gingen geruchten dat het uit was omdat de twee elkaar hadden ontvolgd op Instagram, maar ze bleken toch nog samen. Drie knipperlichtende maanden later plaatste Ronnie Flex eindelijk een bericht op Instagram: het is uit.

7. Carice van Houten & Kees van Nieuwkerk Actrice Carice van Houten en filmmaker Kees van Nieuwkerk - beter bekend als de zoon van Matthijs van Nieuwkerk - hadden tussen 2013 en 2016 een relatie. 'Wij houden enorm veel van elkaar, hebben er alles aan geprobeerd om deze relatie te laten slagen en betreuren het daarom des te meer dat het niet gelukt is,' lieten de twee in een verklaring weten. Nederland was er kapot van, twee jaar eerder waren ze nog uitgeroepen tot het mooiste koppel van het jaar.

Zelfs presentator Jan de Hoop had het moeilijk met de break up:

delen
Sanne Roes

Sanne Roes is geboren in 2000 (je weet wel, dat jaar dat de wereld zou vergaan maar toch gewoon bleef draaien). Ze komt uit de Achterhoek maar kan geen woord dialect verstaan, behandelt haar planten alsof het haar kinderen zijn en zingt regelmatig - tot grote ergernis van de buren - de longen uit haar lijf onder de douche.

Meer entertainment

Meer van deze auteur