Shit, onze Mol is naar huis: 6 dingen die we uit de afvaller van deze week kunnen afleiden

Entertainment

Shit, onze Mol is naar huis: 6 dingen die we uit de afvaller van deze week kunnen afleiden

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

26 februari 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

fotografie Joy Hansson

Gepubliceerd op

26 februari 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

fotografie Joy Hansson

De grote saboteur uit het geheel halen blijkt elk jaar zo godsgruwelijk veel moeilijker dan we denken, en dus gooien we het dit jaar over een andere boeg. We kijken Wie Is De Mol? mét een Molboekje. &C's Molboekje.

Lief Molboekje, deze week zijn we teleurgesteld. In onszelf, vooral. We dachten écht op het goede spoor te zitten door alles in te zetten op Rian, de rustigere, betrouwbare, oververhitte en vaak onopvallende kandidaat die daardoor een hele slinkse Mol had kunnen zijn, maar niets bleek minder waar. Rian kreeg een rood scherm en haar molpotentie verdween als sneeuw voor de zon. Net als ons mollotenego trouwens.

Hoe dan ook, elk voordeel heeft z'n nadeel. Dat onze Mol naar huis is, leert ons wel weer een hoop. Onderstaande zes dingen, bijvoorbeeld. 1. We have no fucking clue Niet goed voor ons mollotenego inderdaad, maar ons zijn ze kwijt, die makers. Als eerst verdachten we Justin, die al vrij snel het toneel moest verlaten. Daarna zaten we continu op Rian, terwijl we ervan overtuigd waren dat zowel Kees als Fons niet de Mol kónden zijn. En wie is nu ineens een waarschijnlijke Mol? Nou goed, daar komen we later op terug, we hebben in ieder geval geleerd dat ons invoelend vermogen niet om over naar huis te schrijven is. Helaas Mexicaanse pindakaas.

Lees ook: Even schrikken: zo hoog is de boete als je verklapt wie de Mol is 2. Die de-onopvallende-is-het-meest-verdacht-theorie werkt voor geen meter We steken meteen nog een hand in eigen boezem, want die theorie waar het in week 1 over hadden? Die kan regelrecht de prullenbak in. Hoe bedoel je de kandidaten die in de eerste paar afleveringen het minst naar voren komen zijn sowieso niet de oplichter in het verhaal? Zowel Fons, Kees als Anna kwamen meteen duidelijk naar voren én zitten er nog gewoon in. 3. Kees is waarschijnlijk niet de Mol Daar waren we in eerste instantie ook van overtuigd, totdat hij afgelopen twee weken toch verdachter werd. We vroegen ons af: zou hij het dan tóch zijn? Maar nu Rian eruit is, die meerdere keren kenbaar maakte Cheese from the Bacon bovenaan haar lijstje te hebben, als een van de weinigen trouwens, lijken we een antwoord op die vraag te hebben. Waarschijnlijk niet. 4. We hebben Anna te snel afgeschreven Om eerlijk te zijn, we hebben haar nooit verdacht gevonden. Ze is fanatiek, brengt geld op en ja, er waren wel wat hints, maar niet zo heel veel. Maar nu zowel Rian als Kees geen mogelijkheden meer zijn en we Fons stiekem nog steeds té opzichtig vinden, blijven er niet zo heel veel scenario's over. Daarbij: de andere kandidaten hebben Anna ook erg hoog op hun lijstje. Lees ook: Oh, wat hebben we hier zin in: dit zijn de 29 vrouwen die meedoen aan De Bachelor 5. Rosario is ineens de meest waarschijnlijke winnaar Sor blijft dan natuurlijk ook nog over, maar dat niemand van de groep hem verdenkt zegt toch een hoop. Oh, en is het je al opgevallen dat we al sinds aflevering 3 niet meer te horen hebben gekregen op wie Rosario zit? Zou dat niet gewoon zijn omdat hij het al bij het juiste eind heeft? Wij vinden het in ieder geval verdacht. 6. Als Rosario je vraagt om je rechterhand omhoog te doen, dan luister je niet Oké oké, het heeft niet zoveel met Rians vertrek te maken, maar het is wel een levensles die we uit deze aflevering hebben gehaald. Voor je 't weet sta je op nationale televisie de Macarena te doen, zonder dat je er enig idee van hebt. Voor joker zónder joker. Arme Fons.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Is verslaafd aan kaasstengels en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Meer lezen