Podcasts parels: dit zijn de luistertips van deze week #6

Entertainment

Podcasts parels: dit zijn de luistertips van deze week #6

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 september 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

28 september 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Op de fiets, tijdens het schoonmaken of om in slaap te komen: we zouden niet weten wat we zonder onze favoriete podcasts moeten. Op zoek naar iets nieuws? Iedere week tippen we twee releases en een klassieker.

Louis Vuitton [Extended] Modeliefhebbers opgelet: werkelijk iedereen heeft een eigen podcast en modehuis Louis Vuitton kon natuurlijk niet achterblijven. Louis Vuitton [Extended] neemt luisteraars mee op reis door de geschiedenis van Louis Vuitton, samen met de visionairs die hun steentje hebben bijgedragen. In de eerste aflevering is creatief directeur Pharrell Williams te gast.

Kerstpraat Tel je de dagen af tot kerst? Kerstbesties Saskia en Arvi ook en zijn daarom hun podcast Kerstpraat gestart. De twee kerstliefhebbers delen iedere twee weken in knusse kersttips, versierideeën en cadeautips. Want voorpret is misschien wel het allerleukste aan het kerstseizoen.

De Laatste Dans En dan nu de klassieker. In De Laatste Dans gaat podcastmaker en muzikant Frans Pollux op zoek naar Uwe, een spoorloos verdwenen stamgast van een Roermonds café. Zeven jaar geleden vertrok Uwe om te sterven, na een laatste dans op een liedje van Pollux. Maar is Uwe wel écht dood? In zeven afleveringen legt Pollux bloot wat Uwe verborgen had willen houden.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen