11 dingen die wij wel willen zien zodat er meer actie in Wie Is De Mol? komt

Entertainment

11 dingen die wij wel willen zien zodat er meer actie in Wie Is De Mol? komt

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

12 februari 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

fotografie Joy Hansson

Gepubliceerd op

12 februari 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

fotografie Joy Hansson

We schreven het vorige week al: er is aardig wat kritiek op het nieuwe seizoen Wie Is De Mol? Zo vinden kijkers de opdrachten te ingewikkeld en het geheel langdradig, en daar zijn wij het eigenlijk wel mee eens. Maar omdat we de moeilijkste niet zijn, denken we even mee. Hey AVROTROS, wat dachten jullie van deze 11 dingen?

1. Een lasergame-opdracht Het zijn er niet veel, maar er staan een paar dingen vast in het leven. Dat de zon elke ochtend opgaat, dat je op een gegeven moment het loodje legt en dat Wie Is De Mol? een lasergame-opdracht bevat. Tenminste, daar gingen we tot nu toe vanuit. Dus waar blijft dat ding? 2. Diefstal Kan iemand niet even andermans Molboekje jatten? Of een troef? 3. Slaande ruzie Het zit er waarschijnlijk niet in, maar eerlijk is eerlijk: zou wel vermakelijk zijn. Lees ook: Beyoncé kaapt Super Bowl met nieuw album en 5 andere opvallende momenten 4. Leugens en bedrog We zoeken het in de positieve sferen, merk je het? Maar ja, leugens en bedrog. En dan graag wat spannender dan 'ik heb een bondje met Babs, maar óók met Fons'. We willen hoogverraad, en we willen het nu. 5. De Mol die een duidelijke verschijning maakt Of zouden ze dat niet meer durven sinds Nikkie de Jager Jeroen Kijk in de Vegte vol in haar vizier had? 6. Meer oud-Mollen die langskomen Een van onze favoriete momenten dit seizoen was toen Dennis Weening langs kwam rijden in die auto met open dak. Jammer alleen, dat zijn verschijning en het papier versnipperen zo willekeurig voelde. Lees ook: Nu al zin in: Disneyfilm Moana 2 draait vanaf deze datum in de bioscoop 7. Een opdracht met de lokale bevolking Inclusief chaos, taalbarrières en veel sabotage. Dit soort opdrachten zijn altijd genieten. 8. Iets met helikopters En uit helikopters springen? Een Special Forces x Wie Is De Mol? cross-over? We gooien gewoon wat ideeën op dit punt. 9. Een eetproef Wat we zeggen: gewoon wat ideeën. Lees ook: We agree: Jennifer Coolidge vindt het jammer dat ze niet meedoet in The White Lotus 3 10. Een eilandraad Moeten ze wel eerst naar een eiland trouwens 11. Een eliminatie met twee afvallers Deze is misschien wat realistischer. Volgende week zitten we namelijk in aflevering zes met zeven kandidaten, wat betekent dat er eigenlijk één iemand extra af moet vallen. We zijn benieuwd.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Meer lezen