Beyoncé kaapt Super Bowl met nieuw album en 5 andere opvallende momenten

Entertainment

Beyoncé kaapt Super Bowl met nieuw album en 5 andere opvallende momenten

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

12 februari 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

12 februari 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Het mag dan officieel een sportevenement zijn, wij kregen geen genoeg van alle optredens en juice rondom de Super Bowl. Voor degenen die het gemist hebben: we zetten de zes opvallendste momenten op een rij, zodat je vandaag weer kunt meelullen bij het koffiezetapparaat.

Beyoncé dropte een nieuw album Het optreden van Usher werd enigszins overschaduwd door Beyoncé, die tegelijkertijd met de halftime show op Instagram een korte video plaatste waarin ze haar nieuwe album Renaissance: Act II aankondigde. Niet lang daarna konden fans al naar de eerste twee (country!) nummers luisteren.

Ook Taylor Swift stal de show zonder een noot te zingen Deze uitermate belangrijke vraag hield de entertainmentwereld al dagen bezig: zou Taylor Swift op tijd komen voor de Super Bowl? Op zaterdagavond gaf de zangeres namelijk nog een concert in Tokio. Maar ja, de popkoningin en haar squad (bestaande uit Blake Lively, Ashley Avignone, Ice Space, Jason Kelce, Donna Kelce en Andrea Swift) arriveerden op tijd. Het kan je maar bezighouden.

Lees ook: Deze artiesten zingen naast Usher tijdens de Super Bowl en dat belooft wat

Usher trok alles uit de kast Om het dan toch effe over de hoofdact te hebben: Usher trok alles uit de kast. Niet alleen kwam heel onze jeugd voorbij op rolschaatsen en stelten, maar de man trakteerde ons ook nog eens op Alicia Keys, Will.i.am., H.E.R, Lil Jon en Ludacris. Douze points voor Usher.

Waar was Justin Bieber? Nou ja, die zat in de VIP-box met Hailey, maar waarom stond hij niet op het podium? Het gerucht ging dat hij mogelijk Usher zou vergezellen om Somebody to Love zingen, maar dat feestje ging helaas niet door.

Kim Kardashian werd gespot met een nieuwe lover Terwijl iedereen diens ogen op Taylor Swift had in de hoop op een huwelijksaanzoek of gewoon een hap van een pretzel, had niemand minder dan Kim Kardashian een date. Kim werd voor het eerst gezien met haar vermeende nieuwe vlam Odell Beckham Jr. Primeurtje.

Kansas City Chiefs is opnieuw de winnaar van de Super Bowl Dat is waar dat hele evenement om draait, weet je nog?

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur