Terug van weggeweest: Te land, ter zee en in de lucht maakt een comeback op televisie

Entertainment

Terug van weggeweest: Te land, ter zee en in de lucht maakt een comeback op televisie

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

12 februari 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

12 februari 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Het programma Te land, ter zee en in de lucht maakt een comeback op televisie. RTL en EndemolShine Nederland werken momenteel aan nieuwe afleveringen, bevestigen woordvoerders van de zender en de producent. De laatste heeft de formatrechten van het programma in handen.

Aankomende zomer worden in de Efteling in eerste instantie vier afleveringen van het iconische programma gedraaid. Net als voorheen zullen deelnemers weer met een zelfgebouwd voertuig een parcours moeten afleggen. Potentiële kandidaten kunnen zich later deze week aanmelden.

Lees ook: Nu al zin in: Disneyfilm Moana 2 draait vanaf deze datum in de bioscoop

Over de precieze invulling wordt later meer bekend. Wel is duidelijk dat Ruben Nicolai de serie gaat presenteren, zo maakte hij zondagavond zelf bekend in het RTL 4-programma Beste Kijkers.

Te land, ter zee en in de lucht werd eerder tientallen jaren gemaakt voor de toenmalige omroep TROS. Vorig jaar stond AVROTROS nog uitgebreid stil bij het 50-jarig jubileum van de show. Het spelprogramma liep van 1973 tot 2010 en was het langstlopende amusementsprogramma op de Nederlandse televisie.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen