Susan Visser twijfelde over nieuw Gooische Vrouwen-seizoen: 'Was het slim?'

Entertainment

Susan Visser twijfelde over nieuw Gooische Vrouwen-seizoen: 'Was het slim?'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

17 april 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

17 april 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

De opnames van het nieuwe seizoen van de iconische Gooische Vrouwen zijn druk aan de gang. Lies Visschedijk vindt het 'extra fijn' dat zij en haar vriendinnen Linda de Mol, Susan Visser en Tjitske Reidinga zich met de opnames bezig kunnen houden, nadat zij allemaal een moeite tijd op privégebied hebben doorgemaakt.

'We zijn heel erg toe aan iets positiefs, iets fijns en ongecompliceerds. Gooische Vrouwen past nog altijd bij wie ik ben,' zegt Lies in LINDA. 'En nu misschien wel meer dan ooit.' Lies vindt het ook 'ontluisterend' dat mensen 'zoveel lelijke dingen durven te schrijven of te zeggen' over haar en haar vriendinnen. 'Al die meningen, al die boze mensen, dat kan angstaanjagend zijn.' De actrices kregen de afgelopen jaren onder meer te maken met sterfgevallen in de familiekring. De Mol beleefde een dieptepunt toen bekend werd dat haar toenmalige partner Jeroen Rietbergen was betrokken bij het The Voice-schandaal.

Lees ook: Kopen zonder Kijken-collega's steunen zieke Martijn Krabbé: 'Natuurlijk is er contact' Wie in eerste instantie niet zeker van de serie was, is Susan Visser. Zij had aanvankelijk twijfels over het maken van een nieuw seizoen: 'Ik twijfelde. Was het slim om aan dat grote succes te komen?' zegt Visser. Ze werd gebeld door regisseur Will Koopman, of ze interesse had om mee te werken. Toen Susan haar twijfels uitsprak bevestigde Will dat het goed kwam. 'Ze stond erop dat iedereen mee zou doen. Ja hallo, dan ik ook,' zegt de actrice. 'Ik vind het grappig dat hiermee een compleet nieuwe generatie de serie zal ontdekken.'

'Alleen al om die tegenslagen is het geweldig om weer samen te werken,' vertelt Lies. 'Het voelt voor ons alle vier als een vrolijke voortzetting: fuck it, jongens, we gaan iets maken waar we heel blij van worden.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen