In hol van de leeuw: Sophie Hilbrand is na ophef te gast in podcast real housewives

Entertainment

In hol van de leeuw: Sophie Hilbrand is na ophef te gast in podcast real housewives

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

16 april 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

16 april 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Sophie Hilbrand is dinsdagochtend in gesprek gegaan met de makers van de podcast #GeenFilter, die haar eerder bekritiseerden om haar uiterlijk. Een foto daarvan delen Farja Farvardin, Tamara Elbaz en Maria Tailor op het Instagram-account van hun podcast.

'Zat ze dan in het hol van de leeuw deze morgen,' schrijven zij bij een foto met Hilbrand. Tijdens het gesprek had het drietal 'een prangende vraag' voor de 48-jarige presentatrice: 'Wat vindt Sophie Hilbrand nou eigenlijk van ons?' De aflevering van de podcast verschijnt vrijdag.

Lees ook: Vroeger weleens opgelicht op Habbo Hotel? Grote kans dat het Kalvijn was Na uitspraken van Elbaz in #GeenFilter over het uiterlijk van Hilbrand ontstond een kleine rel. Zo zei ze dat Hilbrand eruitziet 'alsof ze al twintig jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is'. Elbaz en Tailor, bekend van de realityserie The Real Housewives of Amsterdam, waren daarna te gast in de talkshow van Hilbrand om te praten over schoonheidsidealen. Elbaz gaf toe dat zij 'onaardige' uitspraken had gedaan. Lees ook: Maria Tailor praat in podcast niet meer over andere vrouwen: 'Belangrijk dat we vrouwen upliften' Tailor vertelde maandag in gesprek met het ANP dat zij en Elbaz in de podcast niet meer over andere vrouwen gaan praten. 'Ik wil eigenlijk ook vrouwen inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. En daar past dit gedeelte dan niet bij,' zei ze tijdens de première van de Videolandserie Máxima.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen