Maria Tailor praat in podcast niet meer over andere vrouwen: 'Belangrijk dat we vrouwen upliften'

Entertainment

Maria Tailor praat in podcast niet meer over andere vrouwen: 'Belangrijk dat we vrouwen upliften'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

16 april 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

16 april 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Maria Tailor en Tamara Elbaz gaan het in hun podcast #GeenFilter niet meer over andere vrouwen hebben. 'Ik wil eigenlijk ook vrouwen inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. En daar past dit gedeelte dan niet bij,' zei Tailor maandag tijdens de première van de Videolandserie Máxima.

In hun podcast bespraken Elbaz en Tailor, bekend van de realityshow The Real Housewives of Amsterdam, samen met presentator Farja Farvardin het uiterlijk van tv-presentatrice Sophie Hilbrand. Daarin zei Elbaz onder meer dat Hilbrand eruitziet 'alsof ze al twintig jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is'. De vrouwen schoven later aan in de talkshow van Hilbrand om het erover te hebben. Elbaz zei toen dat de uitspraken 'onaardig' waren overgekomen.

Lees ook: Ik was 27 jaar toen ik het advies kreeg om mijn 'aanwezige' voorhoofd vol te spuiten

'Ik denk dat op het moment dat je zo'n podcast maakt, je natuurlijk helemaal niet de nare bedoelingen erbij hebt, maar in een lollige setting grappige dingen wilt zeggen. En dat moeten wij gewoon bij onszelf houden,' zei Tailor maandag op de loper. 'En niet meer over andere vrouwen. Want ik denk dat het belangrijk is dat we vrouwen gewoon upliften en niet naar beneden halen.'

Tailor laat weten dat er 'nog een vervolg' komt op de gebeurtenissen. Ze wil nog niet vertellen wat dat inhoudt. 'Maar gelukkig was Sophie helemaal niet gekwetst. Die vond het ontzettend grappig. En we hebben nog heel leuk contact.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen