Zo moeder, zo dochter: Rumi Carter is te horen op het nieuwe album van Beyoncé

Entertainment

Zo moeder, zo dochter: Rumi Carter is te horen op het nieuwe album van Beyoncé

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

29 maart 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Brunopress

Gepubliceerd op

29 maart 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Brunopress

Rumi Carter, de jongste dochter van Beyoncé, is te horen op het nieuwe album van haar moeder. De stem van het 6-jarige meisje klinkt op het nummer PROTECTOR, dat staat op het vrijdag uitgekomen COWBOY CARTER.

Het lied begint met Rumi die de zangeres vraagt of ze 'het slaapliedje' mag horen, waarna de akoestische gitaarballade begint. Het nummer is een ode aan de kinderen van Beyoncé en Jay-Z: Rumi, haar tweelingbroer Sir en hun zus Blue Ivy (12).

Het is niet de eerste keer dat de 42-jarige zangeres haar kinderen in haar muziek laat horen. Zo deed Blue Ivy in 2019 mee op Brown Skin Girl, een nummer op de soundtrack van The Lion King.

Lees ook: Wil je zien: Beyoncé gefrustreerd bij optreden in Amsterdam omdat van alles in de soep loopt

Gastoptredens Voor haar vrijdag uitgekomen countryalbum strikte Beyoncé ook diverse artiesten voor een gastoptreden. Zo zijn onder anderen Dolly Parton, Willie Nelson, Miley Cyrus en Post Malone te horen.

Haar achtste studioalbum COWBOY CARTER is het tweede deel van een drieluik. De danceplaat RENAISSANCE kwam in 2022 als Act I uit. Er wordt gefluisterd dat het derde deel een reünie is van Destiny's Child, de meidengroep waarmee Beyoncé in de jaren negentig bekend werd.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment