Wil je zien: Beyoncé gefrustreerd bij optreden in Amsterdam omdat van alles in de soep loopt

Entertainment

Wil je zien: Beyoncé gefrustreerd bij optreden in Amsterdam omdat van alles in de soep loopt

Sanne Roes
Door

Sanne Roes

Gepubliceerd op

21 juni 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

21 juni 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Als er één artiest is die je perfectionistisch kunt noemen is dat wel Beyoncé. Bij haar optredens van de Renaissance Tour, waar ze afgelopen weekend voor in Amsterdam optrad, is geen ruimte voor fouten. Worden die wel gemaakt? Dan krijg je een boze Queen Bey.

'Een boze Beyoncé? Dan moet je iets flink fout hebben gedaan,' horen we je denken. Klopt. Tijdens haar optredens in de Johan Cruyff ArenA zijn er namelijk veel fouten gemaakt. Want als je tientallen keren van outfit verandert en een paar keer de lucht in wordt gehesen, is de kans groot dat er ergens iets mis zal gaan. Video's van die fouten worden massaal op TikTok gedeeld, en fans speculeren over de oorzaken en gevolgen van de fouten.

Lees ook: Alle Swifties verzamelen: Taylor Swift komt in 2024 naar Nederland voor concerten

Sorry, mrs Carter Allereerst zat Beyoncé even zonder dansers. Tijdens het nummer PURE/HONEY was het de bedoeling dat haar dansers met een lift achter haar op het podium zouden verschijnen. Tijdens de intro van het nummer merkte Beyoncé al dat de lift niet omhoog kwam, en op de filmpjes die zijn gemaakt door fans zie je dat ze – dan wel subtiel op de maat van de muziek – achter zich zoekt naar haar crew. Gelukkig komen de dansers alsnog op tijd op via de zijkant van het podium:

'Somebody's getting fired' De grote fout van de show gebeurde terwijl ze op een groot zilveren paard zat. De bedoeling was namelijk dat ze met paard en al de lucht in zou worden gehesen, maar de trap bleef naast haar staan, en het paard bleef aan de grond genageld. Haar gezicht spreekt boekdelen. Ken je de strenge blik die alle moeders lijken te hebben? Doe die keer 10 en je hebt Beyoncés boze blik. Ze wapperde wild met haar handen en duwde met haar voet tegen de trap om haar crew duidelijk te maken wat ze wilde.

Wat ze dan precies bedoelde? Dat weet niemand helemaal zeker. De een zegt dat ze de trap af wilde gaan om langs het publiek te lopen, maar de ander zegt dat ze de trap juist weg wilde hebben. Hoe dan ook, haar medewerkers begrepen haar ook niet. Eén van hen ging zelfs even rustig op de trap zitten – wat écht een hele logische reactie is als je boze baas naast je aan het optreden is?! Zoals Queen Bey jaren geleden al een keer op het podium zong, zei ze het na afloop van het concert waarschijnlijk achter de schermen: 'Somebody's getting fired.' Als je goed lipleest zie je haar aan het eind zelfs 'Oh my god,' zeggen. Sterkte voor de medewerkers die hierna de wind van voren kregen.

Even ter vergelijking, dít is hoe het er eigenlijk uit had moeten zien:

delen
Sanne Roes

Sanne Roes is geboren in 2000 (je weet wel, dat jaar dat de wereld zou vergaan maar toch gewoon bleef draaien). Ze komt uit de Achterhoek maar kan geen woord dialect verstaan, behandelt haar planten alsof het haar kinderen zijn en zingt regelmatig - tot grote ergernis van de buren - de longen uit haar lijf onder de douche.

Meer over Entertainment

Meer van deze auteur