Pip Pellens vindt kritiek op het delen van bebloede inlegkruisje bespottelijk

Entertainment

Pip Pellens vindt kritiek op het delen van bebloede inlegkruisje bespottelijk

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

10 november 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

10 november 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Pip Pellens vindt het 'bespottelijk' dat er veel mensen 'met afschuw' reageren op het feit dat zij een foto van een bebloed inlegkruisje heeft gedeeld op social media. Dat schrijft de 30-jarige actrice in een bericht op Instagram.

Donderdag deelde Pip een aantal foto's met het thema 'rood', waaronder dus ook het beeld van een bebloed inlegkruisje. Een deel van haar volgers noemde dat 'onsmakelijk'. 'Het feit dat er zo veel mensen reageren met afschuw, terwijl de helft van de populatie dit maandelijks ervaart, vind ik bespottelijk,' reageert Pip vrijdag. En daar zijn wij het helemaal mee eens.

Pip Pellens inlegkruisje De actrice heeft de foto van het inlegkruisje gedeeld omdat het haar eerste menstruatie na de zwangerschap betrof. 'Aangezien ik nog in mijn kraamperiode zit, wilde ik ook graag dit stukje delen, om te voorkomen dat alles wat ik plaats alleen maar leuk en geweldig lijkt', legt Pip uit. Eind september beviel ze van haar dochtertje Lily. Lees ook: Vandaag is rood, en het bebloede inlegkruisje dat Pip Pellens op Instagram deelt ook

Pip heeft er bewust voor gekozen om de foto te delen, zodat vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten zich wellicht niet of minder alleen voelen. Want herstellen na een zwangerschap en bevalling is niet niks, aldus de actrice. 'Er komt veel bloed, plas, pijn en slaaptekort bij kijken.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur