Zin in: Nederlandse thriller met deze vier acteurs in aantocht

Entertainment

Zin in: Nederlandse thriller met deze vier acteurs in aantocht

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

17 april 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

17 april 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Acteurs Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Kay Greidanus, Yannick Jozefoon en Joep Paddenburg spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse thriller Full Moon. Dat hebben distributeur The Searchers en producent NL Film woensdag bekendgemaakt. De film moet begin 2025 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Full Moon is de eerste Nederlandse film die in zijn geheel in Thailand is opgenomen. De opnames zijn onlangs afgerond. In de film gaan vier dertigers nog één keer los tijdens een Thaise vakantie vol seks, drugs en feesten. Als na een wilde 'Full Moon Party' het lichaam van een jonge vrouw aanspoelt zijn de vier beste vrienden de hoofdverdachten. Lees ook: In hol van de leeuw: Sophie Hilbrand is na ophef te gast in podcast real housewives Brian De Vore (Costa!! de serie) schreef het scenario. De regie van Full Moon is in handen van David Cocheret (De slet van 6VWO). 'Voor de cast en crew was het filmen in Thailand ook een groot avontuur,' stelt de regisseur. 'Van het draaien tussen de giftige spinnen en wurgslangen in de jungle, tot het zwemmen in een zee omringd door kwallen. En dat allemaal in een uitdagend klimaat waar de gevoelstemperatuur vaak rond de 40 graden lag.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen