Mocro Maffia-fans opgelet: Taxi krijgt binnenkort zijn eigen film

Entertainment

Mocro Maffia-fans opgelet: Taxi krijgt binnenkort zijn eigen film

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Jasper Suyk/Videoland

Gepubliceerd op

28 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Jasper Suyk/Videoland

Goed nieuws voor de Mocro Maffia-fans onder ons: na Komtgoed, Meltem en Tatta krijgt ook Taxi zijn eigen film. Na het einde van seizoen vijf zijn we immers allemaal heel benieuwd waar Taxi precies naartoe is gegaan.

Helaas komt Mocro Maffia volgend jaar tot een einde, maar gelukkig niet voordat er een spin-off is verschenen. De film draait om het personage Younes Al Saddiqi, die we natuurlijk beter kennen als Taxi. Taxi op de vlucht Even een opfrisser nodig? Komt-ie: Younes werkte als taxichauffeur, maar kluste tegelijkertijd bij als rechterhand van zijn criminele zwager Paus. Terwijl Taxi afstand deed van Paus, raakte zijn vrouw Samira steeds meer betrokken bij de handel van haar broer. Je kunt je voorstellen: dat doet een huwelijk absoluut geen goed. Als Taxi dan ook nog eens in het vizier van de politie terechtkomt en onder druk wordt gezet om te getuigen tegen zijn schoonfamilie zit er nog maar één ding op: vluchten. Waarheen? Dat zien we binnenkort in Mocro Maffia: Taxi.

Lees ook: Aan al het goede komt een eind: dit is wanneer het allerlaatste seizoen Mocro Maffia te zien is

Wanneer? Mocro Maffia: Taxi verschijnt in 2024 op Videoland. Een exacte datum is nog niet bekend, maar de film verschijnt vóór het afsluitende seizoen. Leuk feitje: Nasrdin Dchar, die we beter kennen als Potlood in de serie, is voor de spin-off als regisseur aan de slag gaan.

Wordt uiteraard gevolgd. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen