Aan al het goede komt een eind: dit is wanneer het allerlaatste seizoen Mocro Maffia te zien is

Entertainment

Aan al het goede komt een eind: dit is wanneer het allerlaatste seizoen Mocro Maffia te zien is

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

8 juni 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Gepubliceerd op

8 juni 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Al sinds 2018 kunnen we genieten van het ijzersterke, loeispannende en soms gruwelijke Mocro Maffia. Helaas komt aan alles, ook aan de cocaïnestrijd die ooit met Romano, Potlood en Paus begon, een eind. Het zesde en definitief laatste seizoen zal in 2024 te zien zijn, maakt Videoland zojuist bekend.

Het begon ooit met de drie beste vrienden Romano, Potlood en Paus, die samen de overstap van kleinere criminaliteit naar het grote werk maakten. Maar toen ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen hadden, viel de groep vanwege jaloezie uiteen en werden de vrienden vijanden. Sindsdien is er ongelofelijk veel gebeurd en zijn er vooral héél veel mensen omgelegd, maar in het huidige seizoen 5 draait het nog altijd om die ruzie. Romano is in het vorige seizoen doodgeschoten door de moeder van z'n kind, maar Paus en Potlood zijn er nog en werken weliswaar samen. Maar of dat betekent dat alles weer goed is? Het is nog maar de vraag of Potlood zijn voormalig beste vriend kan vergeven voor alles wat hij heeft gedaan, of toch nog op wraak uit is. Dat seizoen is nu wekelijks te streamen, evenals alle voorgaande seizoen en de korte films die een zijweg inslaan en dieper ingaan op bepaalde personages. We kunnen dus zeker nog even van de serie genieten, maar aan de andere kant hebben we ook best even tijd nodig om ons mentaal op een einde voor te bereiden. Lees ook: Schrijfster Sex And The City over terugkeer Kim Cattrall: 'Alsof een ex-vriendje terug is' De serie mocht al meerdere prijzen in ontvangst nemen, waaronder twee Gouden Kalveren, werd genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring en is inmiddels in meerdere landen te bekijken, waaronder Indonesië, Frankrijk, Japan, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen