Wat goéééd: Meilandjes gaan voor nieuwe reeks Chateau Meiland naar het buitenland

Entertainment

Wat goéééd: Meilandjes gaan voor nieuwe reeks Chateau Meiland naar het buitenland

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 februari 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

23 februari 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Chateau Meiland keert in het najaar terug op televisie op SBS6 voor een tiende seizoen. Voor de nieuwe reeks gaat de familie Meiland weer de grens over.

'Wij komen gewoon in het najaar terug met Chateau Meiland. Maar dat speelt zich voornamelijk af, en dat is het enige wat ik erover ga zeggen, in het buitenland,' zei Martien Meiland donderdag in RTL Boulevard. Of ze teruggaan naar Frankrijk, waar Chateau Meiland ooit begon, wil hij niet bevestigen.

Lees ook: Voor wie er geen genoeg van krijgt: er komt een zesdelige serie over De Tatta's

Erica Renkema zegt dat de familie naar het buitenland gaat omdat er wel iets moet gebeuren. 'Reality moet leuk zijn,' vervolgt ze. 'Dat was de afgelopen vijf jaar. Maar nu niet meer, wij worden ook ouder. Wij gaan straks ergens wonen met Maxime en Leroy, daar willen we ook niet draaien. Ik wil geen dingen gaan verzinnen. Daar hebben we geen zin in.'

In de vorige reeks stond de verbouwing van het pension in Noordwijk centraal. Het verblijf is recent voor de spin-off Chateau Meiland VIPS bezocht door bekende Nederlanders. Deze serie debuteert volgende week op tv.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment