Voor wie er geen genoeg van krijgt: er komt een zesdelige serie over De Tatta's

Entertainment

Voor wie er geen genoeg van krijgt: er komt een zesdelige serie over De Tatta's

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 februari 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

23 februari 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Na de bioscoopfilms De Tatta's en De Tatta's 2 krijgt de fictieve familie Van Kampen, die centraal staat in de films, nu een zesdelige komedieserie bij Prime Video. Dat nieuws deelt de streamingdienst donderdag. De reeks heeft de titel De Tatta's: de Serie.

De serie gaat over de familie Van Kampen, ook wel de Tatta's genoemd, die zich aanpast aan hun nieuwe levensstandaard in de multiculturele Hollandwijk. De familie worstelt daarbij met financiële uitdagingen, waardoor ze op creatieve wijze rond moeten komen.

Lees ook: Oh, wat hebben we hier zin in: dit zijn de 29 vrouwen die meedoen aan De Bachelor

De hoofdrollen zijn net als in de film voor onder anderen Leo Alkemade, Sterre Koning en Sem van der Horst. Leonie ter Braak, die in de films ook een hoofdrol speelt, werkt niet mee aan de serie. Elisa Beuger neemt haar rol over. Waarom Ter Braak is vervangen, kon een woordvoerster van Prime Video donderdag niet zeggen. Andere rollen in de serie zijn voor onder anderen Sinan Eroglu en John Buijsman.

Wanneer De Tatta's: De Serie verschijnt, is nog niet bekend. De Tatta's won vorig jaar het Gouden Kalf van het Publiek. De film van regisseur Jamal Aattache trok in de periode van 1 september 2022 tot en met 31 augustus 2023 de meeste bioscoopbezoekers.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment