Koen Pieter van Dijk gaat luisteraars advies geven in eigen radioprogramma

Entertainment

Koen Pieter van Dijk gaat luisteraars advies geven in eigen radioprogramma

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

19 februari 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

19 februari 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Koen Pieter van Dijk gaat een wekelijks radioprogramma maken voor Radio4All, het nieuwe radiostation waar Giel Beelen directeur is. Op Instagram deelt de realityster, voorheen bekend als Koen Kardashian, dat hij er elke maandagochtend te horen is met Koen's Confessions, een programma waarin Van Dijk de luisteraars bijstaat met advies 'bij schuld en schaamte'.

'Een aantal weken geleden kwam ik mijn lieve vriend @giels tegen bij een mini retreat. Zoals altijd hadden we lol en spraken we over het leven, maar ook over carrière,' schrijft Van Dijk. Toen de twee samen in een ijsbad stapten, vroeg Beelen of Van Dijk radio zou willen maken. 'Naast dat het ijsbad al super oncomfortabel was, zag ik zijn vraag niet echt als een compliment,' grapt Van Dijk, die daarna is gaan denken over een eigen show.

Lees ook: Koen van Dijk kickt in docuserie voor de tweede keer af: 'Ooit wil ik de marathon kunnen lopen' 'Ik heb natuurlijk een leven geleid waar de honden geen brood van lusten,' zegt Van Dijk, verwijzend naar zijn verleden met verslavingen aan verdovende middelen. 'In mijn wilde jaren is bijna alles wel eens voorbij gekomen. Op dit gebied ben ik een ware ervaringsdeskundige en is niets te gek. Ik geef je advies over de waanzin in jouw weekend. We delen en we lachen.'

Ook Giel Beelen zelf reageert onder het Instagrambericht. 'Dit is 't begin van iets magisch moois!' schrijft hij.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen