Koen van Dijk kickt in docuserie voor de tweede keer af: 'Ooit wil ik de marathon kunnen lopen'

Entertainment

Koen van Dijk kickt in docuserie voor de tweede keer af: 'Ooit wil ik de marathon kunnen lopen'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

25 september 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

25 september 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Koen Pieter van Dijk, voorheen ook bekend als Koen Kardashian, is binnenkort te zien in een driedelige documentaireserie op streamingsdienst Prime Video. In de reeks is te zien hoe de bekende influencer voor de tweede keer probeert af te kicken van zijn drugsverslaving. De eerste aflevering verschijnt op zondag 8 oktober, waarna er wekelijks een nieuwe volgt.

Lees ook: Dave Roelvink terug in afkickkliniek: 'Hij zat tegen een angstpsychose aan'

De documentaire begint op het moment dat Koen voor de tweede keer uit rehab komt, meldt Prime Video maandag in een aankondiging. Hij probeert onder meer om zijn vriendschappen te herstellen en gaat naar Ibiza om daar alternatieve therapieën te volgen. Daarnaast stelt de influencer zichzelf een doel dat onmogelijk lijkt: het lopen van de marathon van Rotterdam. De rode lijn in de reeks is of het hem lukt om deze keer trouw te blijven aan zijn nieuwe levensstijl.

In de afleveringen zijn ook bekende vrienden van Koen te zien, zoals onder anderen Anna Nooshin, Jaimie Vaes en Estelle Cruijff. Koen Aandachtsjunk, zoals de serie zal gaan heten, is gemaakt door regisseur Wouter Vogel. Vogel maakte eerder de film OMARI; geen gezeik, over Selma Omari.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen