Kim Kardashian schermt kinderen af voor uitlatingen Kanye West: 'Moet ze beschermen'

Entertainment

Kim Kardashian schermt kinderen af voor uitlatingen Kanye West: 'Moet ze beschermen'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Kim Kardashian doet er alles aan om haar vier kinderen niets mee te laten krijgen van de uitlatingen die hun vader, Kanye 'Ye' West, via social media doet. Dat zegt de 42-jarige realityster in de serie The Kardashians, die om haar en haar familie draait.

Zo vertelt Kim dat North (9), de oudste dochter die zij samen met Ye heeft, 'eigenlijk niet weet' wat haar vader deelt via social media. 'Als er dingen worden gezegd, vindt er een soort kettingreactie plaats in mijn huis,' aldus Kardashian. 'Dan kijken we geen tv meer. Ik kan niet het risico lopen dat hun vader wordt genoemd en ze willen kijken,' legt de realityster uit. 'Ik moet mijn kinderen beschermen, dus hebben ze nog niets gezien.' Lees ook: We zijn door het dolle heen: Kim Cattrall toch te zien in spin-off Sex and the City Nadat Kardashian en Ye uit elkaar gingen kregen de twee het meermaals aan de stok met elkaar via social media. Met name Ye hing de vuile was buiten over Kardashian. Ook had hij kritiek op Pete Davidson, met wie zij een tijdje samen was en deelde hij privéberichten. 'Ik word van zoveel dingen beschuldigd,' zegt Kardashian. 'Het is kwetsend en klote, maar ik kan zelf bepalen hoe ik reageer,' gaat de tv-ster door. 'Ik geloof echt dat mijn kinderen op een dag zullen begrijpen waarom ik dit nu allemaal doe. Ik zal altijd mijn best doen om hen te beschermen.' Naast dochter North hebben Kardashian en Ye ook nog samen zoon Saint (7), dochter Chicago (5) en zoon Psalm (4).

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen